help

•  
    • 370 mesaje
    25 Ian 2006, 12:28
    0 0
    fetelor imi raspundeti si mie?
    voua vi se intampla sa va intarzie ciclul fara motiv? am cam intrat in panica, pt ca ar trebui sa imi vina de vreo 2 zile si ... nici un semn!
    sunt speriata, nu stiu ce sa fac, desi eu cu prietenul meu avem grija sa nu se intample ceva, dar... nu inteleg ce se intampla! si nici nu mai imi dau seama daca mi s-a mai intamplat vreodata sa imi intarzie.
    va rog, spuneti-mi ceva!!!
  •  
    • 1272 mesaje
    25 Ian 2006, 12:41
    0 0
    da! se intampla!
    cand am luat anticonceptionale s-a reglat, dupa aceea mult timp a fost normal! in rest, am avut la cateva luni mereu intarzieri! sunt mai multe cazuri de intarziere : stresul, este una din ele! ciclul poate dura intre 28 si 40 de zile!
    oricum, asteapta sau fa un test de sarcina, pentru a avea mai multa liniste!
    bafta!
  •  
    • 865 mesaje
    25 Ian 2006, 12:43
    0 0
    Pentru mine asta era o problema constanta inainte sa raman insarcinata. Trebuia sa iau anticonceptionale luna de luna ca sa ma "reglez" dar nu am luat pentru ca ma ingrasam foarte tare. Am ajuns chiar la un moment dat sa fac un tratament pe baza de hormoni si multe injectii ca sa imi revin. Se pare ca la mine de vina sunt curele de slabire pe care le-am urmat ca sa arat cat mai bine.
    Poate ar fi bine sa recurgi si la metode naturale: Ce ai zice sa bei regulat ceai de codita soricelului? Este planta femeii si este recomandata si extern sub forma de bai. E foarte bun.
  •  
    • 18 mesaje
    25 Ian 2006, 12:44
    0 0
    draga azul, eu sunt casatorita si am la fel ca si tine probleme cu ciclul.la mine vin "rusii" foarte rar (de 4 sau 5 ori pe an). am fost la f. multi medici si toti mi-au spus ca nu e nici o problema; ca poate sa fie din cauza stresului. eu te sfatuiesc sa mergi la medic el poate sa-ti spuna ce se întampla.
  •  
    • 370 mesaje
    25 Ian 2006, 12:53
    0 0
    fetelor, va multumesc pt raspunsuri!
    nu stiu ce sa mai cred! problema este ca mie imi vine in fiecare luna, chiar daca nu vine regulat, adica exact dupa 28 de zile, dar nu trece luna fara sa vina!!! bine, ca nu a trecut inca o luna, dar de obicei imi vine mai devreme, chiar si dupa 3 saptamani si acum... exact azi se implinesc 4 saptamani si nu a venit! Doamne, sunt disperata, innebunesc, nu stiu ce sa fac!
  •  
    • 865 mesaje
    25 Ian 2006, 14:39
    0 0
    Eu zic sa stai linistita. Nu e prea tarziu sa iti vina musafirii!