Stomacul
-
0 0Buna , vroiam sa impartasesc cu voi experienta mea traumatizanta de pana acum . Sunt ani buni de cand stomacul meu imi crea multe probleme si de fiecare data dupa ce ma duceam la medic ma intorceam cu alte pastile si sperante ca ma voi simti mai bine. Am tot dus-o asa pana anul asta cand a fost mult mai rau si am simtit ca tb sa iau masuri mai radicale asa ca am apelat la endoscopie si ma asteptam deja la ce e mai rau si s-a descoperit ca aveam Helicobacter . Acum urmez tratamentul si ma simt mult mai bine dar vreau sa stiti ca e destul de grav sa lasi o problema nerezolvata si ca nu trebuie sa astepti prea mult ca sa o rezolvi . Cam atat ....sanatate multa !
-
"baietii" sunt de fapt fete, dar nu asta conteaza 
Dupa tratamentul impotriva lui helicobacter trebuia sa repeti analizele (se intampla relativ frecvent ca tratamentul sa nu fie eficient de prima data).
In orice caz, trebuie sa iti supraveghezi regimul alimentar cu mai multa strictete - gandeste-te ca, pe de o parte, echilibrul acid/alcalin din stomacul tau a fost buleversat din cauza prezentei lui helicobacter, iar pe de alta parte antibioticele ti-au creat un dezechilibru la nivelul florei intestinale.
Ai grija de tine
Multa sanatate! -
fetelor sa nu radeti de mine, eu am avut ulcer aproape de perforatie si din toate tratamentele savante, singurul care a facut efect a fost...biscuitii!!! Asa ca indiferent ce tratament luati (ca nu zice nimeni sa-l intrerupeti) mancati biscuiti din juma' in juma' de ora si intr-o saptamana veti uita de stomac.
Biscuitii trebuie sa fie de aia populari, fainosi si fara mult zahar. Mai face bine spirulina si ceaiul de sunatoare.sanatate multa!