Stomacul

•  
    • 41 mesaje
    24 Ian 2006, 17:56
    0 0
    Buna , vroiam sa impartasesc cu voi experienta mea traumatizanta de pana acum . Sunt ani buni de cand stomacul meu imi crea multe probleme si de fiecare data dupa ce ma duceam la medic ma intorceam cu alte pastile si sperante ca ma voi simti mai bine. Am tot dus-o asa pana anul asta cand a fost mult mai rau si am simtit ca tb sa iau masuri mai radicale asa ca am apelat la endoscopie si ma asteptam deja la ce e mai rau si s-a descoperit ca aveam Helicobacter . Acum urmez tratamentul si ma simt mult mai bine dar vreau sa stiti ca e destul de grav sa lasi o problema nerezolvata si ca nu trebuie sa astepti prea mult ca sa o rezolvi . Cam atat ....sanatate multa !
  •  
    • 130 mesaje
    12 Feb 2006, 19:36
    0 0
    Si eu m-am tratat de aceasta bacterie acum 3 ani cu klacid si ampicilina plus omeran si a fost mai bine , dar pe fond nervos tot ma doare si am ca un spasm in stomac, care ma lasa fara respiratie...
  •  
    • 736 mesaje
    12 Feb 2006, 21:47
    0 0
    Baieti, imi puteti da mai multe detalii despre tratamentul urmat?
    Si eu am urmat 7 zile de tratament, dar se pare ca daca nu sunt atenta la ceea ce mananc, o iau razna. Ori nu a fost eradicata bacteria, ori nu stiu ce sa mai cred.
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Feb 2006, 23:03
    0 0
    "baietii" sunt de fapt fete, dar nu asta conteaza

Dupa tratamentul impotriva lui helicobacter trebuia sa repeti analizele (se intampla relativ frecvent ca tratamentul sa nu fie eficient de prima data).

In orice caz, trebuie sa iti supraveghezi regimul alimentar cu mai multa strictete - gandeste-te ca, pe de o parte, echilibrul acid/alcalin din stomacul tau a fost buleversat din cauza prezentei lui helicobacter, iar pe de alta parte antibioticele ti-au creat un dezechilibru la nivelul florei intestinale.

Ai grija de tine
    Multa sanatate!
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Feb 2006, 23:08
    0 0
    alexa, helicobacter pylori se putea gasi si in urma unei simple analize de sange

din pacate, medicii astia...
  •  
    • 736 mesaje
    13 Feb 2006, 09:00
    0 0
    donna_imobile, multumesc de indicatii.
    Voi face analizele sa ma conving daca mai e cazul sa repet tratamentul...off

Si imi cer scuze fetelor Iertata fie-mi confuzia
  •  
    • 80 mesaje
    13 Feb 2006, 10:25
    0 0
    fetelor sa nu radeti de mine, eu am avut ulcer aproape de perforatie si din toate tratamentele savante, singurul care a facut efect a fost...biscuitii!!! Asa ca indiferent ce tratament luati (ca nu zice nimeni sa-l intrerupeti) mancati biscuiti din juma' in juma' de ora si intr-o saptamana veti uita de stomac.
    Biscuitii trebuie sa fie de aia populari, fainosi si fara mult zahar. Mai face bine spirulina si ceaiul de sunatoare.sanatate multa!