GER MARE!!!

•  
    • 70 mesaje
    23 Ian 2006, 15:37
    0 0
    mai fetelor, cum mai rezistati pe frigul asta?
    eu sunt din Bucuresti si e nenorocire ce-i afara...
    chiar si la noi in birou se simte frig, nu mai face fata centrala!
    afara nici gand sa ies.

voi cum va descurcati? de unde sunteti si cum e la voi?
  •  
    • 41 mesaje
    23 Ian 2006, 16:56
    0 0
    si aici la Alba Iulia e foarte frig...de la gerul asta imi curg lacrimile
  •  
    • 143 mesaje
    24 Ian 2006, 03:04
    0 0
    Eu regret iernile din Ro. Aici in Canada, iarna asta a fost cum a mai fost, dar iarna trecuta am avut si geruri de -40grade.
  •  
    • 187 mesaje
    24 Ian 2006, 10:58
    0 0
    eu sint din arad, si la noi e frig de ieri, dar anul trecut a fost si mai frig, se spune ca inca doua zile tine gerul asta, avem sperante la mai bine - acceptabil
  •  
    • 175 mesaje
    24 Ian 2006, 11:09
    0 0
    brrrrr ,eu sunt din Bucuresti si intr-adevar, e f.f.f. frig ..nu imi e frig decat la fatza, dar e o senzatie tare nashpa.Imi place iarna ,tre sa recunosc ,dar macar dak am avea nitica zapada..
  •  
    • 49 mesaje
    24 Ian 2006, 13:51
    0 0
    Astazi un batran, in statie spunea ca de ce ne miram de ger ca-n tineretea lui treceau carutele Dunarea pe pod de gheata! Acum nu s-a format inca, asa ca.. unde-i problema? Dumnezeu are grija!
  •  
    • 1272 mesaje
    24 Ian 2006, 14:00
    0 0
    e usor de spus, dar sunt batranii, persoanele cardiace, copii mai sensibili, care cu greu fac fata situatiei!
    este totusi o temperatura care nu s-a inregistrat de mult!
    daca ai noroc sa ai o casa bine izolata cu caldura, atunci e bine! daca ai norocul sa lucrezi intr-un birou sau intr-o incapere calda, la fel e bine, dar sunt persoane care nici macar nu au case,sau case facute din saracie, sau sunt nevoiti sa lucreze afara!!!
    situatia este totusi nu chiar usoara, chiar daca nu putem sa facem nimic!
  •  
    • 345 mesaje
    24 Ian 2006, 19:52
    0 0
    intr-adevar gerul reprezinta o problema vitala pentru unele persoane mai defavorizate, din pacate nu suntem organizati si condushi cum trebuie caci astfel de situatii nu ar trebui sa existe...eu nu sunt in tzara si aici este bine....oricum suport mai bine gerul decat canicula care a fost asta vara in RO, incat mi-o luase inima la trap...
  •  
    • 481 mesaje
    25 Ian 2006, 01:52
    0 0
    Ehe, gerul asta imi aduce aminte de povestile mamei despre zapezile mari din copilaria ei, cand nametii erau cat casa si prin sat se sapau transee.Ce mi-ar place sa vad asa ceva.
  •  
    • 70 mesaje
    25 Ian 2006, 10:13
    0 0
    am vazut la TV imagini de la mare.
    inghetata!!!
    daca as putea, m-as duce sa vad pt cateva ore, dar nu am cum.