pauza de anticonceptionale
-
23 Ian 2006, 11:320 0Va rog sa-mi spuneti cele care ati luat pauza de la anticonceptionale, dupa cat timp ati facut pauza si cat a durat ea? eu iau de vreao 2 ani si nu am facut pauza, dar as vrea sa iau totusi pauza o luna, ce ziceti?
-
23 Ian 2006, 11:46Eu am intrebat la cabinetul de planning la care am fost si doctorita de acolo a spus ca e aiurea. Si cum oricum nu ma tragea nici pe mine inimioara sa fac vre-o pauza... am zis ca daca nu e musai... e ok.
-
23 Ian 2006, 23:38Eu am luat pilule 9 ani fara intrerupere si asta la sfatul medicului. Si nici nu am avut nici un fel de probleme. Medicul chiar mi-a spus ca si datorita pilulelor mi-au iesit mereu analizele o.k. si mi-a recomandat sa le intrerup doar daca vreau sa fac un bb, caz in care ar trebui sa le intrerup cu cel putin 6 luni inainte de a ramane insarcinata.
Totusi, este foarte bine sa te consulti cu un medic, este foarte bine sa ai un medic la care mergi in mod normal (la 6-12 luni) sa-ti faci un control de rutina.
Si mie mi se pare aiurea sa iei pilule 2 ani, sa faci o pauza de o luna si apoi sa le iei din nou......care crezi ca e rezultatul intreruperii pentru o luna?
Eu cred ca astea sunt probleme destul de serioase, in care ar trebui sa te consulti cu cineva de specialitate, pentru ca este vorba de sanatatea ta.