infetilitate-nedumerire

•  
    • 86 mesaje
    21 Ian 2006, 22:05
    0 0
    buna sunt Dana si as avea nevoie de un sfat vizavii de cele trei sarcini pierdute.
    Ca un istoric prima sarcina pierduta prin avort spontan la 4 saptamani, a doua la 6 saptamani prin oprire in evolutie ca si a 3sarcina {10 saptamani}.
    Majoritatea medicilor care m-au consultat au spus ca totul e ok, uter normal etc.
    Eu am probleme cu rinichi facand piatra foarte des dar la o analiza a urinei fara infectie sau ceva ingrijorator.
    Intrebarea mea ar fii:e posibil ca sarcine pierdute sa aiba legatura cu faptul ca fac foarte des piatra la rinichi??
    Astept raspunsul vostru.
    Multumesc.
  •  
    • 367 mesaje
    22 Ian 2006, 09:51
    0 0
    incearca sa intri pe infertilitate.ro.
    e acolo un doctor dragut care cu siguranta te va lamuri.
    multa sanatate
  •  
    • 9 mesaje
    31 Ian 2006, 18:06
    0 0
    rinichi si uterul nu sunt in contact direct,insa pietrele de la rinichi spun multe despre starea ta de sanatate.nu prea cred ca pot afecta sarcina dar prezente pietrelor pot indica o disfunctie a unei glande sau chiar prezenta unei bacterii sau a unui virus in corp!ti-as recomanda cel mai bun medic ginecolog din judetul meu .daca vrei iti pot da numarul lui de celular prin sms cu conditia sa-mi scrii nr tau de celular!(sper ca intelegi ca nu l-am scris aici fiindca nu vreau sa se interpreteze ca o publicitate sau ca acces usor spre informatii din domeniu)
  •  
    • 1022 mesaje
    31 Ian 2006, 18:24
    0 0
    pietrele la rinichi nu au legatura cu pierderile de sarcina.acolo alta e cauza, eu am o prietena care a pierdut 4 sarcini si pe ultima cu greu a dus-o la bun sfarsit dar e ok, are un baiat sanatos si frumos.
  •  
    • 86 mesaje
    1 Feb 2006, 09:37
    0 0
    multumesc de raspuns . in aceasta luna in urma unui control ginecologic mi s-a recomandat sa fac mai multe analize ( toxoplasma , rubeola etc ) . aceste investigatii le fac in iasi , eu fiind din suceava . numarul meu de telefon este 0746.179998.......astept sms -ul tau si poate ne auzim la telefon ...
    te pup.sanatate maxima