DIANE 35
-
0 0De curand mi s a recomandat sa iau acest anticonceptional,dar am auzit k are efecte secundare foarte "urate".L a folosit cineva??Cum v ati simtit dupa administrare??Am auzit k ti se maresk sanii de la el...ajutati ma va rog...sunt f confuza...
-
Eu folosesc acest anticonceptional de 1 an si ceva si nu am absolut nici o problema cu el!!!Chiar mi-a facut bine mentruatii foarte regulate,diminuarea durerilor ante menstruale la 0,chiar...si protectia pe care o au anticonceptionalele!Daca ai probleme cu acneea mai bine...ca scapi si de ea..acu depinde de organism..bafta..incerca-le!!daca nu te simti bine de la ele mergi la doctor si cere sa ti le schimbe!!pupik
-
am luat si eu Diane 35 acum citiva ani, ce era deosebit fata de alte anticonceptionale pe care le-am folosit, a fost ca dupa ciclu am avut dureri de burta citeva zile, nu mari, si cilu nu s-a oprit brusc ci sub forma de picaturi - patari- citeva zile dupa ciclu, dar si mie m-i s-a prescris acest medicament pt. dismenoree si acnee
eu sint pentru anticonceptionale, acum am niste probleme ginecologice si medicul mi-a spus ca nu mai am voie sa folosec antic., am 37 de ani, dar daca a-si fi mai tinara nu a-si mai intrerupe anticoncep. pina la menopauza
sanatate -
Buna!
Ce vreau eu sa va intreb: am luat Diane35 acum vreaun an pt acnee, mi-a trecut si doctora mi-a spus sa trec pe ceva mai usor deoarece Diane35 este ft puternic drept urmare m-a trecut pe Desorelle. Pe acestea le iau de un an si as vrea totusi sa mai trec pe Diane35,(ca sunt mult mai bune) credeti ca este vreo problema daca trec la acestea vreo 3 luni? -
blondutzzzza, urmareste topicul "pilule rigevidon?" tot din forumul sanatate.
Eu iau Diane 35 de o luna, la recomandarea medicului. La inceput am fost f scepica si am mai intrebat inca 2 medici. Toti mi-au spus ca pt problema mea: chist ovarian, Diane 35 e cel mai bun. Voi urma tratamentul vreme de 3 luni, dar apoi spun stop. Am citit pe net cam tot ce se poate despre medicamentul asta, inclusiv ceea ce vei gasi in topicul recomandat. Sunt efecte secundare si contraindicatii pe care nu le vei gasi pe prospect. Personal nu as fi luat deloc anticonceptionale, dar momentan nu am de ales. Nu m-am ingrasat, nu am sangerari intre menstre, dar uneori dupa administrare mi se face rau de la stomac. Iti urez numai sanatate.