pt evele ce doresc sa ramana insarcinate
-
0 0sotul meu este medic si mi-a spus care ar fi solutiile propice pt a ramane insarcinate.suna cam asa:
pt a ramane nu trebuie sa faceti dragoste zi de zi fiindca ,calitatea spermei scade si spermatozoizii ajung la maturitate in 6 zile.
1.partida de dragoste sa aiba loc in a 14 zi a ciclului tau cand perioada de ovulatie este la apogeu,eventual in a 13a zi.
2. sotul tau sa nu fi ejaculat in ultimile 6 zile.
3.faceti dragoste in alta parte ,nu acasa,schimbati ambianta mediului(eventual intr-o excursie). -
nu dispera. incet,incet iti vei da seama ca asta nu e un motiv de suparare.mai ales ca vrei sa faci nu bebe trebuie sa lasi grijile si stresul deoparte.cauta sa te rasfeti cu muzica de relaxare,liniste,sa nu dai importanta prea mare la ce crezi ca te-ar putea afecta.cand tu esti bine atunci si organismul raspunde la stimuli, devi mai deschisa.incearca sa faci in asa fel sa nu fiti deranjati atunci cand vreti sa faceti dragoste, creaza un ambient placut si... multa perseverenta.dc sotul ia antibiotice in perioada in care vreti sa dea roade"munca" voastra sa nu mai ia caci nu veti reusi.iti mai spun ceva si gata.dupa cateva injectii cu polidin poti ramane insarcinata.sunt sanse mai mari.chestie spusa de ginecolog,acum eu nu stiu cat de adevarata este faza.
-
nu dispera. incet,incet iti vei da seama ca asta nu e un motiv de suparare.mai ales ca vrei sa faci un bebe trebuie sa lasi grijile si stresul deoparte.cauta sa te rasfeti cu muzica de relaxare,liniste,sa nu dai importanta prea mare la ce crezi ca te-ar putea afecta.cand tu esti bine atunci si organismul raspunde la stimuli, devi mai deschisa.incearca sa faci in asa fel sa nu fiti deranjati atunci cand vreti sa faceti dragoste, creaza un ambient placut si... multa perseverenta.dc sotul ia antibiotice in perioada in care vreti sa dea roade"munca" voastra sa nu mai ia caci nu veti reusi.iti mai spun ceva si gata.dupa cateva injectii cu polidin poti ramane insarcinata.sunt sanse mai mari.chestie spusa de ginecolog,acum eu nu stiu cat de adevarata este faza.