pt gravidute, sexul???

•  
    • 44 mesaje
    20 Ian 2006, 09:18
    0 0
    buna,
    nu sunt gravida inca, va urmaresc cu atentie.
    nu sunt egoista, imi doresc un bebe, poate anul asta, dar...
    cu viata sexuala cum ramane? pana cand?
    voi cum ati facut sa fiti amandoi impacati?
    poate scrieti despre asta, cum a fost, v-a fost frica, ati reusit cu brio etc.
    e foarte important,asa gandesc eu acum pt ca nici una nu ati scris despre acest lucru.
    va rog mult
  •  
    • 1272 mesaje
    20 Ian 2006, 10:08
    0 0
    sexul nu este interzis in perioada de sarcina! viata sexuala continua normal!
    depinde si de starea psihica, pentru ca atunci cand esti insarcinata i-ti faci griji de multe alte lucruri, si asta te face sa nu mai ai aceasi interes sau chef pentru viata sexuala!
    in trimestrul al 3 -lea, se recomanda mai multa precautie, sau mai multa abstinenta!
    i-ti doresc din suflet sa devii cat mai curand mamica, nimic nu se compara cu acest sentiment de a fi mama, de a simti cum creste propriul tau copil in pantece. nu se poate descrie in cuvinte, este minunat
  •  
    • 44 mesaje
    20 Ian 2006, 10:20
    0 0
    da, dar lui nu ii e teama sa faca dragoste cu tine? daca se gandeste ca face rau bebe-ului?
    ai vostri soti ce ziceau?
  •  
    • 1198 mesaje
    20 Ian 2006, 11:07
    0 0
    La noi nu prea s-a schimbat nimic pana pe la 5 luni, apoi apetitul scade, cel putin asa mi s-a intamplat mie, acum ca sunt in luna a 7-a, nu prea mai am chef deloc, iar sotul meu intelege asta. Copilul l-am dorit amandoi, am discutat inainte sa raman insarcinata despre toate chestiile placute sau mai putin placute care vor aparea pe parcursul celor noua luni de sarcina, asa ca eram pregatiti pt ce urma sa se intample, si nu ne-a luat prin surprindere nimic. E foarte important sa discutati mult pe acest subiect amandoi pt. a fi siguri ca stiti ce va asteapta. In concluzie, eu zic ca este vorba de comunicare pt a depasi "impasul" acesta.

Pa!
    Roxi.