prea larga

•  
    • 9 mesaje
    19 Ian 2006, 15:17
    0 0
    buna.am o mare problema cam rusinoasa dar pt mine este un adevarat dezastru...sunt''LARGA''daca ma intelegeti...am prieten de 3 ani si deja si pt el se pare ca este o problema...ce sa va mai zic,doar ca nu simt nimic,e groaznic,ma prefac,si mi-e si rusine de el pt ca nici pt el nu e extraordinar de bine.
    va rog,daca mai are cineva problema asta sau stie vreo metoda de refacere sa-mi spuna si mie.nu sunt nici grasa ,nu am nascut,pur si simpu cred ca s-au lasat muschii...nu stiu....
  •  
    • 62 mesaje
    19 Ian 2006, 15:37
    1 0
    Pentru problema ta exista niste exercitii speciale numite exercitiile Kegel.Fa si tu o "cercetare" pe Internet si fii consecventa. Cunosc persoane care au rezolvat problema prin practicarea acestor exercitii.
  •  
    • 1928 mesaje
    19 Ian 2006, 15:46
    1 0
    stai linistita ca daca te ingrasi nu te largesti! incearca mai bine sa mergi la un control, s-ar putea sa ai o problema, destul de rara de altfel, datorita careia se lasa muschii pelvieni. se corecteaza cu o interventie chirurgicala. sau poti efectua exercitii kegel, dar nu stiu in ce masura te-ar putea ajuta. depinde ce anume ti-a cauzat tie starea asta.
  •  
    • 2825 mesaje
    19 Ian 2006, 16:33
    0 0
    Poate ca prietenul tau o areprea mica.De ce iei vina asupra ta. Adevarat, exercitiile ajuta,sau puteti incerca alte pozitii.Spre exemplu, tu deasupra.Dar cu alti parteneri ai avut aceeasi problema?Ma scuzi, poate a fost singurul baiat din viata ta
  •  
    • 62 mesaje
    19 Ian 2006, 17:18
    0 0
    Din pacate, prea adeseori ne culpabilizam, noi femeile, atunci cand exista nepotriviri de ordin anatomic. Asadar, chiar este posibil ca dimensiunile iubitului tau sa fie sub "standarde". Nu neg importanta "potrivirii" in viata sexuala, dar cu iubire, intelegere, comunicare si informare, toate se rezolva.
  •  
    • 9 mesaje
    20 Ian 2006, 08:52
    0 0
    Va multumesc din suflet pt raspunsuri.Chiar ma intrebam daca o sa-mi raspunda cineva,daca nu o sa spuneti ca sunt ''nesimtita ''ca va scriu asta.Oricum ,multumesc pt raspunsuri.
    Eu sunt cu prietenul meu de 3 ani,iar problema asta a aparut de 1 an,inainte nu era asa...de asta simt ca innebunesc...pupici