foliculita???

•  
    • 5 mesaje
    18 Ian 2006, 00:50
    0 0
    bunaa!sunt noua!heiii,de obicei ma epilez cu aparatul...nu am nici o problema,dar...am incercat sa ma epilez si la.....chiar am facut-o de vreo 2 ori!dar ....de atunci imi ies niste noduli....vai de capul meu...parca sunt furuncule!!!ce sa fac!merci!va pup
  •  
    • 116 mesaje
    18 Ian 2006, 06:51
    0 0
    noduli, sau firele cresc sub piele?
    cred k e o diferenta. sunt mai multe creme, si poti face si un tratament cu vitamina A, dar cel mai bine ar fi sa te duci sa vezi un doctor.
  •  
    • 116 mesaje
    18 Ian 2006, 06:53
    0 0
    pielea e prea sensibila acolo k sa iti smulgi firele cu aparatul. revin-o la metoda veche. o zi buna
  •  
    • 1272 mesaje
    18 Ian 2006, 09:56
    0 0
    si eu patesc de catva timp! am cumparat un philips women shaver, dar imediat dupa epilare i-mi ies ca niste cosuri, f.multe!
    sunt bacterii, care patrund in piele!
    cu toate ca dezinfectez cu alcol aparatul inainte de epilare, si dupa epilare folosesc clerasil, pentru dezinfectarea pielii, dar totusi nu ajuta..
  •  
    • 2198 mesaje
    18 Ian 2006, 12:00
    0 0
    Mey , am auzit la cineva ca epilatul inghinal favorizeaza aparitia unor noduli ..si acu' cand v-am citit pe voi mi-am adus aminte ..
    Mi-a aparut si mie ceva .inghinal ..ca un bob de fasole sub piele ..si cica n-ar fi ganglion ..Sa aiba legatura cu epilatul cu ceara pe care il practic de 3luni ???
  •  
    • 62 mesaje
    18 Ian 2006, 13:44
    0 0
    Zona inghinala este foarte sensibila si expusa riscului unor infectii, deoarece smulgerea firului de par obliga porii sa se deschida, facand pielea vulnerabila la diversii microbi. De aceea(felicitari daca va tine inima sa va epilati cu aparatul in acea zona!), va recomand ca imediat dupa epilare sa aplicati alcool (un extract alcoolic tip bitter suedez ar fi grozav, datorita efectului antiinflamator al plantelor), sau sa aplicati o pudra cu antibiotic. Veti continua aplicarea cat timp e necesar.