streptococ

•  
    • 116 mesaje
    17 Ian 2006, 17:26
    0 0
    cine poate sa-mi spuna ce este streptococul hemolitic grup B? mai am 2 zile pana ajung la doctor si simt ca innebunesc.eu una nu inteleg nimik. raman datoare
  •  
    • 62 mesaje
    17 Ian 2006, 17:48
    0 0
    Imi poti scrie mai multe detalii?
  •  
    • 116 mesaje
    17 Ian 2006, 23:02
    0 0
    mi-am facut analiza secretiei, si asta a aparut. la dr ma duc abia joi dimineata, ca atunci e programarea, dar pana atunci, google-ul nu m-a ajutat deloc.habar nu am cum se ia, si tot ce se poate despre el as fi interesata sa aflu, daca sti mai multe. multumesc.
  •  
    • 116 mesaje
    18 Ian 2006, 08:08
    0 0
    am vazut raspunsurile d-voastra in privinta trichomonas-ului, foarte elaborate, sper sa aveti si pt mine ac fel de raspunsuri. multumesc.
  •  
    • 62 mesaje
    18 Ian 2006, 08:17
    0 0
    Stai linistita. Nu este o boala din categoria celor cu transmitere sexuala.Medicul iti va prescrie antibiotice si ovule si te vei vindeca fara probleme.
  •  
    • 116 mesaje
    18 Ian 2006, 08:28
    0 0
    se poate localiza si in cavitatea bucala, o prietena a scapat f greu, si cum ii afecteaza aasta p cei din jurul meu? trebuie sa faca ceva?
  •  
    • 116 mesaje
    18 Ian 2006, 08:38
    0 0
    ce puteti sa-mi spuneti despre colpita? daca nu va deranjeaza prea tare. o am de aproape un an si se incapataneaza sa ramana. in afara de klion, meclon, si metronidazol, cu cuminol, dr mea nu mi-a dat altceva.
  •  
    • 62 mesaje
    18 Ian 2006, 13:31
    0 0
    Colpita este denumirea generica data inflamatiilor colului. In functie de agentul etiologic, se imparte in mai multe categorii (micotica, bacteriana etc). La tine s-a descoperit, dupa mai multe serii de tratament, ca agentul provocator este bacterian, acel streptococ. Ideal ar fi fost ca inainte de orice tratament sa se faca o cultura cu antibiograma din secretia colului. Metronidazolul (care este un chimioterapic indicat in alt gen de infectii)nu te-a ajutat prea mult, deoarece infectiile bacteriene cu streptococ raspund doar la tratament cu antibiotic.Asadar, acum vei urma o noua serie de tratament, care te va insanatosi!Astept vesti bune!
  •  
    • 1022 mesaje
    18 Ian 2006, 13:41
    0 0
    streptococul..iti poate da amigdalita in cel mai fericit caz, o tratezi cu antibiotice si ..scapi.Dar poate da si complicatii mai nasoale daca nu e tratat.Ex: nefrita, se localizeaza la rinichi;reumatism cand e localizat in articulatii sau se poate pune la inima.Fa corect tratamentul chiar daca trebuie sa iei si Moldamin sau Retarpen catva timp.nu neglija
  •  
    • 116 mesaje
    18 Ian 2006, 16:22
    0 0
    o sa imi schimb medicul, deja mi-am facut o programare la alt dr. dar ma duc si maine la fosta sa vedem ce tratament o sa imi mai dea. multumesc pt informatii, sunt cam confuza acum, dar sper ca totul sa fie bine.
  •  
    • 143 mesaje
    18 Ian 2006, 23:55
    0 0
    Eu am avut streptococ beta hemolitic localizat in faringe. Am facut tratament cu Retarpen 24 000 000 UI timp de 1 an (o injectie pe luna). Am scapat de el. (Retarpenul este o penicilina retard,adica o penicilina a carei concentratie se mentine constanta in sange timp de o luna, este varianta din import a Moldaminului)