streptococ
-
0 0cine poate sa-mi spuna ce este streptococul hemolitic grup B? mai am 2 zile pana ajung la doctor si simt ca innebunesc.eu una nu inteleg nimik. raman datoare
-
Colpita este denumirea generica data inflamatiilor colului. In functie de agentul etiologic, se imparte in mai multe categorii (micotica, bacteriana etc). La tine s-a descoperit, dupa mai multe serii de tratament, ca agentul provocator este bacterian, acel streptococ. Ideal ar fi fost ca inainte de orice tratament sa se faca o cultura cu antibiograma din secretia colului. Metronidazolul (care este un chimioterapic indicat in alt gen de infectii)nu te-a ajutat prea mult, deoarece infectiile bacteriene cu streptococ raspund doar la tratament cu antibiotic.Asadar, acum vei urma o noua serie de tratament, care te va insanatosi!Astept vesti bune!
-
streptococul..iti poate da amigdalita in cel mai fericit caz, o tratezi cu antibiotice si ..scapi.Dar poate da si complicatii mai nasoale daca nu e tratat.Ex: nefrita, se localizeaza la rinichi;reumatism cand e localizat in articulatii sau se poate pune la inima.Fa corect tratamentul chiar daca trebuie sa iei si Moldamin sau Retarpen catva timp.nu neglija
-
Eu am avut streptococ beta hemolitic localizat in faringe. Am facut tratament cu Retarpen 24 000 000 UI timp de 1 an (o injectie pe luna). Am scapat de el. (Retarpenul este o penicilina retard,adica o penicilina a carei concentratie se mentine constanta in sange timp de o luna, este varianta din import a Moldaminului)