as dori putin ajutor!
-
0 0salut evelor!
cred k sunteti ultima instanta la care m'as fi gandit sa apelez in ceea ce priveste problema mea,insa,imi dau seama ca la fel de bine voi ma puteti ajuta cel mai mult...eu sunt din iasi si am facut cea mai mare prostie la 18 ani am ramas insarcinata.as dori sa fac o intrerupere de sarcina,cat mai discret posibil,de altfel...totusi sunt total dezorientata in ceea ce priveste locurile cat de cat profesioniste unde aceasta interventie poate avea loc.rugamintea mea este ca cele ce au o idee despre o clinica de acest gen sau un cabinet sa imi raspunda cat mai curand posibil.Va multumesc! -
draga dahlia!
poate nu sunt in masura sa-ti dau un sfat, dar vreau sa-ti marturisesc parerea si experienta mea!
cand aveam 22 de ani, acum am 30 de ani, eram in anul 2 de facultate am avut un prieten si am ramas insarcinata! nu intamplator, a fost vointa mea! parintii mei cand au aflat, nu- l placea pe baiat, m-au fortat sa fac intreruperea de sarcina, fiind studenta si nu erau de acord!
crede-ma regret si in ziua de azi! visez uneori si noaptea! cred ca o sa raman cu trauma toata viata!
dupa aceea, am cunoscut pe cineva, m-am casatorit, dar nu vroia sa aiba copii! acum, sincer, aproape 4 ani de la casatorie am ramas insarcinata, si oricum ma gandesc mereu la intreruperea de sarcina!!!!
du facu cum crezi, dar oricum D-zeu te ajuta, un copil este un dar de la D-zeu!
multa sanatate!
angelica -
ah angelica nu vreau sa par lipsita de constiinta prin gestul pe care am de gand sa il fac dar la varsta mea...18 ani..cu bacu in fatza si multe asteptari de la parinti...pt mine nu exista varianta de a pastra copilul.mai ales k a fost un accident.nici nu vreau sa il implic pe baiatul cu care s'a intamplat pt ca suntem amandoi niste copii si ar fi prea mult un bebe acum.
-
incearca la marie stopes, nu stiu daca au un centru si in iasi. daca nu, du-te la o clinica privata mare, nu la un cabinet intr-un bloc. e mai sigur, conditiile de iginea sunt mai bune, si sunt de obicei mai bine pusi la punct, si din punct de vedere al pregatirii profesioanle dar si ca dotari. imbaraca-te si incalta-te comod si ia-ti o prietena cu tine. probabil ca ar fi bine sa discuti cu cineva inainte. nu de alta dar s-ar putea sa sa dai in depresie. si ar fi bine sa-ti informezi prietenul, nu e bine sa porti povara asta singura asupra ta. in fond nu ai ramas singura insarcinata, si ar fi bine ca macar cu bani sa te ajute si sa te aduca cu masina acasa. asta ca sa zica mersi ca nu-l pui sa plateasca pensie alimentara.
-
chiar am cautat ceva indicat pe internet pt problema mea si prima alegere a fost marie stopes.problema este ca nu au sediu in iasi si asta ar insemna sa fac un drum pana la bucuresti...mai greu cu intorsul....imi imaginez k nu ma voi simti foarte bine.oricum multumesc pt sfat...si in curand va va multumi si prietenul meu.
-
Trebuie sti informezi prietenul , sa nu treci chiar singura prin asa ceva .Nu la camera de garda . La un cabinet particular , care te va controla intii si-ti va spune cum se va face tot chiuretajul si tot odata si costul . Fata mea a facut acum 9 ani un astfel de chiuretaj si a fost anesteziata pentru ca era imediat dupa casatorie. Singura rezolvare era decit asta pentru ca era studenta in ultimul an si sta si la socri . Dupa multi ani a dat nastere la un baiat perfect sanatos . Daca vei seusi sa fii sanatoasa ,sa nu faci efort dupa, nu va fi nici un pericol pentru ce va urma cind totul iti va fi permis .
-
multumesc doica, chiar la un cabinet particular si vreau sa aiba loc intreruperea de sarcina.dar nu cunosc in iasi pe nimeni care m'ar putea ajuta in acest sens...de altfel acesta este motivul pentru care am apelat la acest forum.i'am spus deja prietenului meu si spre surprinderea mea nu a intrat in panica al auzul vestii- imbucurator,de altfel,nu?