uter deviat

•  
    • 25 mesaje
    16 Ian 2006, 03:46
    1 0
    Dragele Mele,

La un ecograf recent mi s-a spus ca am uterul devait pe stanga. Daca a mai avut cineva asa ceva va rog sa imi explicati si mie de ce se intampla chestia asta si ce poti face sa ramai insarcinata cu asa o problema. ce simptome ai sau ce se intampla. nu am nici cea mai vaga idee.
    va multumesc mult... va pupik kiralina
  •  
    • 1280 mesaje
    16 Ian 2006, 09:05
    0 0
    si eu am asta. Nu am avut nici o problema sa raman insarcinata.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    17 Ian 2006, 14:52
    0 0
    Si eu am,am impresia ca dr astia ne spun si noua ce invata ei prin scoli.Am o multime de cunostiinte care au uteru ca noi,se prea poate sa nu fie o problema.Eu am ramas gravida si asa,fara eforturi.Dupa mine nu e nici o problema in a ramane insarcinata.Fa-i si lui o spermograma,costa dar merita.Stiu ca se c la Bucuresti.Poate nu esti tu de vina ca nu ramai.Iti doresc sanatate ,fericire si ...stai linistita!Pupici!
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    17 Ian 2006, 14:55
    0 0
    Si eu am,am impresia ca dr astia ne spun si noua ce invata ei prin scoli.Am o multime de cunostiinte care au uteru ca noi,se prea poate sa nu fie o problema.Eu am ramas gravida si asa,fara eforturi.Dupa mine nu e nici o problema in a ramane insarcinata.Fa-i si lui o spermograma,costa dar merita.Stiu ca se c la Bucuresti.Poate nu esti tu de vina ca nu ramai.Iti doresc sanatate ,fericire si ...stai linistita!Pupici!
  •  
    • 25 mesaje
    17 Ian 2006, 22:54
    0 0
    ce ma bucur ca am cu cine discuta...
    Ai si tu dreptate cu doctorii astia...m-am saturat sa aud vorbe si atat. nu iti explica ce ai si de ce si ce poti sa faci...dar asta este ...noroc cu eva.ro...hihi
    va pup dulce si mercic
  •  
    • 4 mesaje
    12 Nov 2006, 21:08
    0 0
    Buna. Si mie mi-a zis un dr ca am uterul "inclinat" pe partea stanga. Poate o sa radeti dar mi-a explicat ca cica ar fi din cauza faptului ca partenerul meu e prea dotat. Nu stiu daca asta e explicatia dar cert e ca in chestiunea partenerului a cam nimerit-o, chiar e "prea" uneori
  •  
    • 242 mesaje
    13 Nov 2006, 12:57
    0 0
    Eu zic ca nu tre sa te sperii asta e ca si cand ai avea putin nasul mai inclinat si ce nu putem respira din cauza asta, zic si ei ce-au invatat dar daca totul e in regula de ce naiba mai sperie pacientul.
  •  
    • 389 mesaje
    13 Nov 2006, 12:58
    1 0
    si io sunt posesoare a una bucata uter retrovers. ....si am 2 copiii ok....