sfat pentru ounghie

•  
    • 1259 mesaje
    15 Ian 2006, 17:19
    0 0
    Dragele mele de un an si 3-4 luni ma lupt cu unghia mare de la un picior care s-a inegrit si din cind ma doare . Cred ca am luat o ciuperca . Am uitat sa va spun ca se neshoameaza si a aparut si la alte degete. Este inestetic . Pina acum i-am dat cu crema de clotrimazol si tintura de iod . Poate stiti voi sa-mi spune-ti ceva nai bun ,si in acelasi timp diferit de ce imi pun eu fara rezultat.
  •  
    • 62 mesaje
    16 Ian 2006, 12:19
    0 0
    Da, ai luat o ciuperca. Din pacate, stratul cornos al unghiei , fiind diferit de calea cutanata,nu permite penetrarea intr-o cantitate suficienta a substantei active, de aceea rezultatul tratamentului pe care l-ai urmat e nesatisfacator. Pentru onicomicoza s-au creat kituri speciale, cu lacuri (farmaceutice, evident) sau creme, in concentratii puternice si cu formule capabile sa penetreze unghia. Vei gasi in farmacii asa ceva, dar numai in cele mari si bine aprovizionate. Asadar, trebuie sa soliciti o crema sau un lac pentru onicomicoza. Uita-te atenta la produs, caci nu toate farmacistele stiu despre ce e vorba si iti vor oferi produse antimicotice de uz general, care nu te pot ajuta.Succes!
  •  
    • 1259 mesaje
    16 Ian 2006, 17:43
    0 0
    draga Luci iti multumesc pentru sfat si te voi tine la curent daca rezolv problema asta . Ma sichie rau de tot . Dar parca mai rau a inceput sa ma supere forumul asta ca tu vrei sa raspunzi la ceva si numai bine spune ca s-a defectat .