am lesinat in baie
-
0 0Acum 3-4 luni m-am sculat noaptea pe la 3 ca ma doare stomacul si trebuie sa ies la toaleta...nu am ajuns decat pana la usa si am aprins lumina dupa care m-am trezit jos in baie pe podea cu o durere de cap fara sa tin minte ce s-a intamplat...ma asezat pe toaleta dupa care imediat am avut si diaree si am vomitat. Am consultat un doctor care mi-a confirmat aceeasi banuiala care o aveam si eu si cei pe care ii intrebasem ...ca am lipsa de calciu. Dupa 5 zile(in care am luat preventiv niste tablete de calciu - deci nu am facut injectie) am facut analize care au aratat ca nivelul de calciu este peste limitele normale. M-am gandit ca datorita acelor tablete de calciu care le-am luat timp de 5 zile am rezultatele care se vad. Am continuat sa mai iau o perioada pastile de calciu dupa care am reintrat in normal. Azi-noapte insa....aceeasi intamplare...ma duc la 4 noaptea, d data asta am apucat sa ma asez pe toaleta si sa stau 2 minute pana iar m-am trezit jos pe podea...nu am mai vomitat dar tot am avut diaree. Avand in vedere ca e sezon rece(deci calciul se asimileaza mai bine), am mancat destule lactate in ultima perioada nu stiu care sa fie problema! Tot lipsa de calciu sa fie? Tin sa mentionez ca eu nu am mai fost de 14 ani la stomatolog ca nu am avut probleme ..din asta cred ca pot sa trag concluzia ca corpul meu asimileaza destul de bine calciul. Nici fracturi sau altceva nu am avut. Deci ce poate fi? Am inteles ca ar fi indicat sa fac o injectie cu calciu pentru a echilibra nivelul calciului din organism...am 22 ani, mananc sanatos si destule lactate(parerea mea), nu beau alcool/cafea nici nu fumez, dorm poate mai putin decat ar trebui(6-7 ore in medie) dar nu stiu daca asta ar putea avea o influenta. Deci, ce ar putea sa mai fie? A mai avut cineva de aici(sau baiatul cuiva de-aici) astfel de probleme? Multumesc
-
Eu am patit exact ca tine.
Problema este lipsa de calciu provocata de deranjamentul la stomac. Diareea respectiva s-a produs ca ai mancat ceva pe care corpul tau nu l-a suportat, ceva vechi, si a produs eliminarea brutala. Chiar daca iei calciu ai grija si ce mananci ca sa nu mai ai deranjamente.
Cand am patit asa, am luat o saptamana calciu la 6 ore ca nu puteam sa ma misc -
Daniel27,
Eu zic sa te mai duci odata la medic si sa-ti faci toate analizele incepand cu inima,cap,tensiune,etc.,toate;nu putem noi de pe forum sa-ti zicem ce sa iei chiar daca am mai patit unele din noi sa lesinam ca poate tu ai altceva decat am avut noi si s-ar putea chiar sa-ti facem rau daca iti zicem sa iei pastila aia sau aialalta;eu zic ca doar medici avizati pot sa-ti zica ce sa iei si uneori chiar si ei mai pot gresi uneori cu efecte tragice din pacate;nu amana si du-te la medic,cu cat mai repede cu atat mai bine;scuze daca am fost putin dura dar cu sanatatea nu-i de gluma si nu ne dam seama cat de importanta e decat atunci cand ea dispare,asa ca mai bine prevenim orice si asa vom fi tot timpul sanatosi;ai grija de tine si sper sa descoperi cauza din care ai lesinat;
te pup,
cori31 -
Mai, faptul ca ai diaree ar trebui sa iti dea de gandit. Sigur nu ai facut abuz de laxative/diuretice, doar-doar vei slabi?? Sau poate ai folosit in exces anumite ceaiuri cu efect dieretic, de genul ceai verde, paducel etc.? Sau pur si simplu ai sindromul colonului iritabil. Ar fi ffff bine daca ti-ai face toate analizele, prin asta incluzand o ionograma a sangelui, o irigografie a colonului si de ce nu? un examen coproparazitologic. Poate doar te-ai pricopsit cu o TIA (toxinfectie alimenatara). Si permite-mi sa te intreb exact cat de corect te alimentezi? Ca poate si aicea este buba...
Numai bine!