probleme de erectie
-
14 Ian 2006, 14:020 0Am ....ceea ce consider eu a fi..o problema de erectie. problema este ca de fiecare data cand reusesc sa mentin obiectul tare nu pot sa il mentin mai mult de 5-10 secunde...dupa 5-10 secunde este inca in erectie dar nu indeajuns de tare. Nu ar reprezenta o problema pentru mine deoarece eu ma simt la fel de bine oricum...problema e cand incerc sa fac sex cu partenera...pt ca trebuie totusi sa fie destul de rigid pentru a putea face ceva...din punct de vedere al senzatiei este ok...nu "simt" ca se inmoaie sau ca nu as mai avea pofta ci pur si simplu nu reusesc sa il fac destul de tare. Nu stiu daca problema este de natura psihologica. Deoarece in ciuda acestei neplaceri in majoritatea diminetilor ma scol cu obiectul tare ca stanca si oricat as incerca sa ma gandesc la profa de istorie cea batrana din liceu ramane teapan si foarte rigid chiar si 10 min. Deci dimineata cand nu veau...e fier..seara cand incerc...nu vrea in ruptul capului. Nu stiu care ar fi cauzele(masturbarea prea frecventa sau rara) sau alimentatie/stres/odihna desi seara cand sunt cu prietena nu am alte ganduri sau probleme care sa ma distraga. Citisem odata acum cativa ani ca ar exista niste exercitii pentru mentinerea erectiei...acelea erau indicate mai mult pentru barbatii care au probleme cu ejacularea precoce dar cred ca ar merita sa incerc si eu ceva de genul asta. Poate sa imi dea cineva sfaturi? Sunt convins ca nu sunt primul si nici ultimul care are astfel de probleme. Ms anticipat P.S varsta mea e 22 ani.
-
20 Ian 2006, 13:57Vadca nu-ti raspunde nimeni. O sa incerc eu. Cu cine incerci dimineata? Ai o partenera stabila? Sau te masturbezi? Iti trebuie o partenera stabila, una care sa te iubeasca , sa te inteleaga, sa te ajute.Lasa medicamentele deoparte, ca esti tanar