Mamici
-
9 Oct 2002, 13:410 0Am citit azi un articol care mi-a parut foarte bizar. M-a socat. Mame care isi alapteaza copiii pana la virsta de 6-7ani, una chiar avea un baietel de 10 ani careia ii dadea inca sa suga. M-am gandit la efecte psihologice negative asupra astor copii. Voua va pare ceva normal?
-
9 Oct 2002, 18:19In primul rand ma intreb cum de au ele lapte atata amar de vreme?
In cazul in care au si un copil mic si mai dau sa suga si fratiorilor mai mari mi se pare oo prostie cat o casa.Sigur ca are efecte psihologice asupra copilului.Si nici asa o mama nu sta prea bine cu psihicul.Imi si inchipui gogeamite galiganul de 10 ani cu niste dinti de ar rupe oase venind de la scoala,trantind bicicleta intr-un colt si asteptand portia de lapte la san.Puah! -
9 Oct 2002, 20:17Exista medicamente care declanseaza lactatia.Femeile alea sunt bolnave iar copiii lor or sa fie si mai si.
-
10 Oct 2002, 10:47Am auzit de mamici care alapteaza copii pana la 1 an jum-2 ani si ma gandeam
e unde atata lapte?Eu am alaptat copii mei pana la 9 luni.Cred ca aceste mame care isi alapteaza copii atat de mult timp........sunt bolnave!