Dati va rog un sfat...urgent!!!
-
12 Ian 2006, 14:120 0Buna fetelor, eu am o mica problema...Am fost pe stop intre craciun si revelion, iar acum, am din nou sangerari si nu stiu din ce cauza.Am avut o rana pe colul uterin pe care am cauterizat-o acum aprox 4 luni si cand am fost in decembrie la control totul era in regula.Si acum nu stiu ce sa fac ca sa-mi treaca sau macar sa aflu care ar putea fi cauza ca sa pot sta linistita.Va rog scrieti-mi!!!!
-
12 Ian 2006, 15:09Nu cred ca e cazul sa te sperii asa...ti s-a dereglat si tie un pic ciclul, nu e tragedie.
Si eu mai aveam deregalri cand raceam (mai ales toamna sau primavara cand pun fundu pe jos inainte de vreme) sau cand luam antibiotice.
E bine sa mergi la un consult dar nu e motiv de panica. -
12 Ian 2006, 15:26si de la anexita se sangereaza fara oprire, chiar daca nu te doare nimic
-
13 Ian 2006, 20:10eu sunt de parere ca nu ar trebui sa stai pe ganduri si sa consulti un medic imediat. nu vreau sa te speriu, dar eu am niste experiente neplacute cu niste hemoragii de la un chist ovarian. si acum cand vad ca ceva nu este in regula merg repede la doctor. iei cumva anticonceptionale sau le-ai schimbat, ca poate fi si de acolo. mie mi s-a intamplat cand am schimbat pastilele sa iau unele care nu-mi erau bune si tot aveam sangerari. oricum eu zic sa te duci la doctor. nu trebuie sa ne jucam cu chestiile astea ca pana la urma pt o femeie sunt cele mai importante organe din corp.iti doresc sanatate