Unde sa merg la ginecolog?Sfat,pleaaase!
-
9 Ian 2006, 18:300 0Salut evelor!
Am nevoie va rog daca stiti de o recomandare:unde sa merg la o consultatie ginecologica(ptr raceala la uter, nu control obisnuit sau planificare familiala..) si sa se indeplineasca urmatoarele conditii,toate la fel de importante?
1)Doctor femeie
2)Doctor intelegator care se poarta frumos
3)Cat mai ieftin posibil
Stiu ca vreau multe, dar asta e.
Apropo, m-am exprimat ca fiind ptr mine ca mi-a fost mai usor, dar la consult merge o prietena, deci va rog nu-mi spuneti de ce vreau neaparat femeie, ptr ca asta e pata prietenei mele si nu a mea.
Am mare nevoie de sfatul vostru(ptr surioara mea de suflet, care in sfarsit a acceptat sa mearga la doctor si sa nu se mai trateze dupa sfatul altora!uf)
Multumesc anticipat -
9 Ian 2006, 18:33Conditia nr 4)!!!Cea mai importanta!! cabinet mai profesionist, mai dotat.Adica nu ca la spitalul studentesc,vreau sa spun, acolo refuza categoric amica mea sa mearga, dupa cum a auzit ea ca e jale acolo.Acum chiar o sa spuneti ca cer prea multe.
-
9 Ian 2006, 21:08eu ti-o recomand pe d-na dr predila, de la centrul medical vital, langa tineretului. poti gasi pe site nr de telef si alte inf; consultatia e 500 000, iar analiza de secretie si papanicolau fiecare cate 250 000. e tare draguta dr si iti explica tot ce vrei. succeas! http://www.cmv.ro/