pisicuta mea... :)
-
9 Ian 2006, 17:590 0N-am stiut unde sa intreb si eu!M-am mai bagat pe un forum si am zis sa incerc si pe asta!
Am o pisicuta de 7 luni si vreau s-o castrez. Stie cineva daca exista vreun risc? Si cat ma costa sa fac asta? Ca am intrat pe toate site-urile de la cabinetele veterinare si la nici unul nu scrie preturi!
Va pup! -
9 Ian 2006, 21:04Greta: eu am dat 400.000 si apoi inca vreo 100 parca pe antibiotice.
pisica nu va avea nimic. poate vei observa o crestere in greutate, in rest.. e ok.
cred ca e bun pasul daca nu vrei ferma de pisici
stai linistita, nu o sa aiba nimic.. iti pot recomanda si un doc. fff bun in buc.
-
10 Ian 2006, 08:35Si eu am o matzica si am auzit ca trebuie castrata numai dupa ce face o data pisoiasi. E adevarat?
Imi iubesc mult pisicuta si nu vreau sa pateasca ceva! -
10 Ian 2006, 12:59nu e neaparat obligatoriu.
am scris la divertisment sau social (unde a mai postat greta) niste adrese de site-uri unde se pot afla o gramada de info utile despre pisici -
10 Ian 2006, 15:25Si eu am pisicuta , am auzit ca este bine ca fie castrata dupa un an de virsta .Pericol prea mare nu este ,dar parerea mea este ca ar trebui sa astepti sa faca si puisori . Doctorii nu recomanda asta ,dar totusi este un animal fara aparare.
-
10 Ian 2006, 23:57megutz.....spune-mi te rog de doctorul ala....unde e....si daca e scump...pls!!!
Ma ajuti enorm ca nu stiu nici unul bun.....in afara de unu' care imi ia 2 milioane...
Te pup -
11 Ian 2006, 18:34:o maamaaaa..
pai e in zona grivita. de fapt, chiar la podul grant e un cabinet vet. sunt tare draguti, iar doctorul.. nota 10. daca vrei, vb pe mess: deniss85 e idu-ul meu
nu stiu cum e programul..