Chiar nu stie nimeni??????
-
0 0Am o nelamurire in legatura cu folosirea tampoanelor interne...produc sau nu rani in vagin (si ulterior pe colul uterin) daca sunt folosite mai bine de 3-4 ani sau mai mult? Sunt recomandate sau nu? Daca poate cineva sa-mi dea un raspuns...as fi recunoscatoare pt. ca sunt in mare dilema. Va multumesc mult pentru timpul acordat. Numai bine si SANATATE MAXIMA!!!
-
Vad ca nimeni nu-ti raspunde..
mai sincer nici eu nu stiu sigur,unii sunt de o pareer altii de alta parere,sincer nu cred ca tampoanele interne ar face rani decat in cazul in care nu sunt introduse corect.presupun si eu...cred ca un medic ginecolog ti-ar raspunde cel mai bine la intrebarea asta.Daca astepti 2 saptamani iti voi raspunde eu,pt ca ajung pe la ginecolog si-l voi intreba.
Te pupic...Aaaa..ideea e sa nu folosesti numai tampoane interne pe durata menstruatiei pt ca sangele propriu zis ce trebuie eliminat sta mai mult in vagin si nu stiu sigur ce se intampla dar cica nu e bine
te pupic -
nu cred ca ar produce rani, altfel nu ar mai fi avizate si vandute pe piata!
daca s-ar constata mai multe cazuri, acestea ar fi retrase de pe piata!
sincer nu pot spune decat parerea mea, cum e in realitate...
de ex. cu betisoarele de curatat urechile... am inteles ca nu sunt prea indicate, pentru ca mizeria din urechi, o parte este curatata, iar o alta parte este impinsa mai adanc! de asemenea bumbacul, din care sunt confectionate, se acumuleza putin cate putin in urechi..
multa sanatate! -
Eu am fost de curand la un control ginecologic de rutina si am intrebat-o pe doctorita dc pot folosi tampoane interne si dc sunt sau nu bune .A zis ca sincer, nu ma sfatuieste .A mai spus sa folosesc numai cand este neaparata nevoie .Poate produce si infectii ,nu numai rani ...

Tu decizi pana la urma ,eu una m-am cam speriat, si am decis sa fol. mai mult vara, cand nu suport absorbantele din cauza caldurii.Macar incearca sa fol. absorbante noaptea .Pupici si multa sanatate!! -
Sigur ,nu poti sa stii ,dar cred ca ranile nu sunt produse 100% de tampoane interne.Dar nu sunt indicate a se folosii mereu ,doar in cazuri de urgenta.Dar microbi si alte nebunii sigur poti lua de la ele.Iar ranile pe colul uterin pot aparea f bine si de la tratamente cu antibiotice care au dat in infectii ,candida ,etc si netratate sau nedescoperite la timp.
-
din cate stiu eu, nu pot produce rani, decat dc le introduci aiurea.
oricum, sunt printre factorii principali care contibuie la aparitia sau persistenta candidozei, si a altor probleme de genul asta. asta pt ca sangele, in loc sa se elimine la exterior, ramane acolo, si se altereaza foarte repede, creand in mediu propice pt tot felul de "chetsii" pe care nu le vrem "acolo". recomandare: pe cat posibil fara, sau macar schimbate f des, si alternate macar noaptea cu absorbante clasice.