Clinica in Ungaria, help!!!!

•  
    • 430 mesaje
    9 Ian 2006, 10:42
    0 0
    Va rog mult sa-mi scrieti daca stiti cumva o clinica in Ungaria unde se fac analize la nivel genetic, pentru depistarea mutatiilor unor tineri care vor sa aiba un bebe. Astept raspunsuri!!!!
  •  
    • 430 mesaje
    10 Ian 2006, 10:32
    0 0
    Hey fetelor, chiar nu a fost nici una dintre voi in Ungaria la o clinica unde se fac si analize de genetica?
  •  
    • 1272 mesaje
    10 Ian 2006, 12:39
    0 0
    de ce vrei neaparat in ungaria?
    nu exista asa ceva in romania?
    intreb pt ca nu locuiesc in romania, dar sunt sigura ca exista in bucuresti, cluj asa ceva!
    o sa ma interesez si o sa-ti scriu!
    multa bafta!
  •  
    • 430 mesaje
    11 Ian 2006, 11:20
    0 0
    Au fost deja in Cluj si Bucuresti si rezultatele au fost in contradictoriu deci vor sa incerce si in Ungaria..la romani tot la romani a ramas....10 doctori 10 pareri
  •  
    • 451 mesaje
    12 Ian 2006, 21:53
    0 0
    In UNGARIA in medicina se lucreaza la un nivel corect pantru Europa, pentru uniunea Europeana, pentru anul 2006.
    La noi e mizerabil iar cand mergi la spital te pune sa-ti cumperi vata, fesi, comprese, manusi....
  •  
    • 451 mesaje
    12 Ian 2006, 21:55
    0 0
    Suna pentru programare la un spital universitar si spune-le ve vrei. Cauta pe cineva care stie maghiara. Daca ai pe cineva care stie maghiara poti gasi numerele pe internet. In mediul medical si universitar se vorbeste engleza dar nu e garantat pentru secretarele care raspund la telefon.
  •  
    • 1272 mesaje
    14 Ian 2006, 10:33
    0 0
    draga magdel, am gasit o adresa de mail de la o clinica de obstretica si ginecologie in budapesta. poti scrie, chiar si in engleza si vei primi cu siguranta detalii!
    H. Piko1, A. Herczegfalvi2, B. Nagy3 and V. Karcagi1
    1Molecular Genetics and Diagnostic, Fodor J. National Centre for Public Health, Budapest, Hungary, 2Neurology, Bethesda Children's Hospital, Budapest, Hungary, 31st Clinic of Obstetrics and Gynaecology, Semmelweis Medical University, Budapest, Hungary. E-mail: nord-ung@freemail.hu

sper din suflet ca te va ajuta!
    multa, multa sanatate si tie si tuturor
  •  
    • 4 mesaje
    22 Ian 2006, 21:44
    0 0
    Eu stiu un doctor aproape de granita cu Romania, in Fehergiormat. E la 30Km de granita.
    Problema ar fi daca nu sti ungureste, deoarece doctorul nu vorbeste alta limba in afara de maghiara.