anticonceptionale:am si eu o intrebare:p

•  
    • 1 mesaje
    7 Ian 2006, 22:11
    0 0
    as vrea sa stiu dak imi poate spune cine va ceva despre anticonceptionalele marvelon...am inceput sa le iau de cateva zile si am o curiozitate dupa cat timp incep sa isi faca efectul si pot avea contact sexual fara riscul de a ramane insarcinata? si vi se par destul de bune?eu pana acum nu am sesizat efecte secundare prea importante...va multumesc anticipat :*
  •  
    • 1555 mesaje
    8 Ian 2006, 01:25
    0 0
    efectul si'l face inca de la prima pilula administrata! dupa mine si felul in care mi'a reactionat organismul la pilule, nu exista efecte secundare! cat despre siguranta, nu stiu 98 - 99 % se zice! dar, stii tu ...
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    8 Ian 2006, 11:33
    0 0
    Exista efecte secundare, dar nu acum, mai tirziu.Toate pilulele anticonceptionale au efecte secundare chiar daca nu sunt mentionate in prospect sau precizate de medic.
  •  
    • 1 mesaje
    3 Mar 2006, 15:39
    0 0
    si eu iau Marvelon de 1 luna, asta dupa ce am luat cam 5 ani Microgynon.Dar ma simt f rau de la ele, adica in afara de faptul ca...nu ca nu mai am chef de sex,dar nu mai vreau sa au de el,ma dor sanii ingrozitor,la fel si capul.
    Asa ca azi am fost din nou la doctor si voi reveni la Migrogynon...deci...
  •  
    • 334 mesaje
    3 Mar 2006, 17:53
    0 0
    Deci ce..???
    Eu iau marvelon de 4 luni si ma simt foarte bine cu ele! Nu s-a manifestat nici un efect secundar, doar o neglijabila umflare si tensiune in sani care a disparut dupa prima luna de folosire!
    Este foarte important sa le iei asa cum scrie la carte..din prima zi a menstrautiei si apoi la 24 de ore cate o pilula! Eficienta lor tine strict de cat de corect sunt folosite! La mine, in aceste 4 luni au avut eficienta de 100% ! Doctora mea mi-a spus ca un numar foarte mic de femei renunta la marvelon, din motive de efecte secundare.
    Primele 7 zile de la prima administrare trebuie protectie suplimentara...atat! In prospect scrie ca de la prima pilula, dar doctorii spun dupa 7 zile...
  •  
    • 35 mesaje
    3 Mar 2006, 22:54
    0 0
    yo iau yasmine de aproape 1 an si nu am nici o reclamatie.sunt ok