ovule cu ciprofloxacin preparate

•  
    • 115 mesaje
    7 Ian 2006, 18:41
    0 0
    De vreo patru zile folosesc ovule preparate in farmacie prescrise de doctorul ginecolog cu Ciprofloxacin,Nistatin,Propolis,Vit A si E mai avea o componenta si binenteles ca excipient untul de cacao dar am o nelamurure.
    Nu am mai folosit pana acum si ma intreb daca e normal ca a doua zi cand folosesc irigatorul seara sa iasa aproape tot ovulul bucati? La cele preparate gata in comert se intampla la fel?
    Ma gandesc ori ca a pus farmacista altceva in loc de unt de cacao ori reteta doctorului este negandita?
    Diagnosticul a fost de cervico-vaginita.
  •  
    • 62 mesaje
    15 Ian 2006, 17:38
    0 0
    Excipientul (untul de caca are rolul de a "lega" substantele active si ,deoarece este usor de modelat, ajuta la "fabricarea" ovulelor in forma binecunoscuta. Din pacate, nu cred ca exista ciprofloxacin sub forma de substanta farmaceutica, ca atare (pudra), asa incat este folosit cel din comprimate orale, care in prealabil sunt maruntite in mojar. Vaginul nu are capacitatea de a "absorbi" o cantitate prea mare de substante active, de aceea e esential ca aplicarea ovulelor sa se faca foarte corect, pentru a prelungi perioada de contact cu substantele active si pentru a da ragaz untului de cacao sa se topeasca, eliberandu-le.
    Asadar, pozitie culcata si incearca sa le introduci cat mai adanc. Fa-o seara, ca sa ramai apoi in repaus la orizontala cat mai mult timp. Succes
  •  
    • 115 mesaje
    16 Ian 2006, 12:47
    0 0
    Iti multumesc de raspuns Luci74. Ideea era ca dr. ginecolog la care am fost mi-a zis sa fac irigatii numai cu sare timp de 10 zile+ovul pentru ca am o ulceratie pe col. Eu am zis ca nu are rost sa folosesc numai sare si am folosit si ceaiuri si bicarbonat si sare(in zile diferite). Intr-adevar in ziua cand foloseam sare aborbtia era mult mai mare, asa ca in ultimele 4 zile am folosit doar sare.
    Te asigur ca aplicarea ovulelor era facuta foarte corect si numai seara.
    Ideea era ca mi-a spus ca am ulceratie si mi-a dat tratament fara prea multe explicatii, desi ii spusesem ca am studii in domeniu, iar sotului meu nu i-a dat nimic. Cand am iesit am zis ca nu ma mai intorc niciodata acolo dar m-am razgandit si vreau sa vad daca m-am vindecat si sa-mi fac un citodiagnostic si apoi la revedere.
    Stiu ca Nistatinul este pentru candidoza si am tinut degeaba tratamentul daca sotul meu continua sa fie purtator. Asa ca am recurs la prezervativ deocamdata pana la urmatoarea vizita cand vreau sa ma lamuresca cu toata povestea asta.
    Ma gandeam ca ovulele din comert nu ridica aceste probleme si tot ma intreb care a fost motivul pentru care mi-a dat ovule preparate.
  •  
    • 115 mesaje
    16 Ian 2006, 12:49
    0 0
    Iti multumesc de raspuns Luci74. Ideea era ca dr. ginecolog la care am fost mi-a zis sa fac irigatii numai cu sare timp de 10 zile+ovul pentru ca am o ulceratie pe col. Eu am zis ca nu are rost sa folosesc numai sare si am folosit si ceaiuri si bicarbonat si sare(in zile diferite). Intr-adevar in ziua cand foloseam sare aborbtia era mult mai mare, asa ca in ultimele 4 zile am folosit doar sare.
    Te asigur ca aplicarea ovulelor era facuta foarte corect si numai seara.
    Ideea era ca mi-a spus ca am ulceratie si mi-a dat tratament fara prea multe explicatii, desi ii spusesem ca am studii in domeniu, iar sotului meu nu i-a dat nimic. Cand am iesit am zis ca nu ma mai intorc niciodata acolo dar m-am razgandit si vreau sa vad daca m-am vindecat si sa-mi fac un citodiagnostic si apoi la revedere.
    Stiu ca Nistatinul este pentru candidoza si am tinut degeaba tratamentul daca sotul meu continua sa fie purtator. Asa ca am recurs la prezervativ deocamdata pana la urmatoarea vizita cand vreau sa ma lamuresca cu toata povestea asta.
    Ma gandeam ca ovulele din comert nu ridica aceste probleme si tot ma intreb care a fost motivul pentru care mi-a dat ovule preparate.
  •  
    • 62 mesaje
    16 Ian 2006, 17:31
    0 0
    Medicul nu ti-a recomandat ovule din comert, deoarece reteta magistrala propusa de el nu se regaseste in nici un preparat tipizat. In ceea ce priveste Nistatinul, ai dreptate. Este un antimicotic, dar medicii il prescriu in compozitia ovulelor, preventiv.
    Calitatea ovulelor preparate in farmacie este mai slaba, deoarece sunt facute de oameni (nu de niste masinarii supersofisticate) si nu sunt folositi excipientii aceia speciali. Dar te asigur ca sunt facute corect si cu multa responsabilitate.
    Ca sa fii linistita, fa-ti o colposcopie si un PAP. Astept vesti bune!
  •  
    • 4 mesaje
    8 Iul 2010, 16:29
    2 0
    Buna! referitor la problema pe care o ai, adica acea leziune pe col, iti recomand spalaturi vaginale cu marul lupului. Succes!!!
  •  
    • 32 mesaje
    8 Iul 2010, 23:08
    1 0
    ulceratie pe col nu e un fel de rana pe col? in cazul asta cred ca e normal ca nu i-a dat nimic partenerului avand in vedere ca nu ai o boala cu transmitere sexuala
  •  
    • 15 mesaje
    8 Iul 2010, 23:20
    0 0
    ai facut colposcopie?
    am luat si eu la un moment dat ovule si la fel pateam, ziua picau bucatele din ele si erau din comert nu facute in farmacie pe reteta...cred totusi ca e posibil sa nu le fi pus eu corect
  •  
    • 32 mesaje
    26 Nov 2010, 17:19
    0 0
    ankdent said:
    De vreo patru zile folosesc ovule preparate in farmacie prescrise de doctorul ginecolog cu Ciprofloxacin,Nistatin,Propolis,Vit A si E mai avea o componenta si binenteles ca excipient untul de cacao dar am o nelamurure.
    Nu am mai folosit pana acum si ma intreb daca e normal ca a doua zi cand folosesc irigatorul seara sa iasa aproape tot ovulul bucati? La cele preparate gata in comert se intampla la fel?
    Ma gandesc ori ca a pus farmacista altceva in loc de unt de cacao ori reteta doctorului este negandita?
    Diagnosticul a fost de cervico-vaginita.

Lady ANION - absorbante igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare. Banda contine mineral natural numit turmalin care in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care • neutralizeaza flora anaeroba; • activeaza lucrul fermentilor; • inlatura inflamatiile; • normalizeaza echilibrul acido-bazic.
    Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele Lady ANION contribuie la:
    - ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
    - sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
    - imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
          Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
    Absorbantele terapeutice Lady Anion ajuta la prevenirea:
    -Inflamatiilor si dermatitelor
    -Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
    -Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
    -Infectarea trompelor uterine
    -Scurgerilor vaginale excesive
    -Dismenoree
    -Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual.

Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate.  Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea  determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.

Avem urmatoarele tipuri de pachete:

• pentru  folosire zilnica – 30 de buc.;

• pentru ciclu normal – 10 buc.,

• pentru ciclu abundent  - 8 buc.,

• pentru tanga – 20 buc.

Alte informatii puteti obtine de la loapersonal@yahoo.com sau  0768.05.68.69 ANCA