Sunt dezorientata..:((.

•  
    • 124 mesaje
    6 Ian 2006, 21:38
    0 0
    Am inceput sa iau anticonceptionale de vreo 3 luni...si aveam deja ziua mea exacta in care imi venea ciclul,joi.Dar luna asta nu a venit...si e vineri,nu simt nici o durere...si nici un semn ca ar veni!
    Sunt speriata la ce s-ar putea intampla.Mentionez ca am avut contact sexual luna asta.
    Este posibil sa intarzie..sau sa ma gandesc la ceva mai rau?
  •  
    • 230 mesaje
    7 Ian 2006, 09:04
    0 0
    ca sa scapi de indoieli cel mai bine ar fi sa-ti cumperi un test de sarcina.esti sigura ca ai luat pastilele cum trebuie?nu ai sarit nici una?ca daca da,atunci nu vad de ce ti-ai face griji.
  •  
    • 124 mesaje
    7 Ian 2006, 09:54
    0 0
    Nu am sarit nici o pastila...si le-am luat pe toate cum trebuie!
    Imi fac in dimineata asta un test...dar nu stiu cat de multa incredere sa am in el...
  •  
    • 138 mesaje
    7 Ian 2006, 16:43
    0 0
    Bafta!!!Si ne spui si noua cum ti-a iesit testul!!!Si eu iau anticonceptionale de 1 an si ceva si mereu mi-a venit in aceasi zi numai ca si-a modificat ora..inainte venea de dim pe la 13 acum ine seara tarziu,,,ca ma si sperii k numai vine...ai grija de tine
  •  
    • 1272 mesaje
    7 Ian 2006, 18:04
    0 0
    eu cred ca testul de sarcina are o probabilitate de 99%.
    sunt multe cazuri care duc la intarzierea menstruatiei.
    in mod norma, sub tratamentul cu anticonceptionale, nu ar trebui sa se intample!
    sper ca nu esti! bafta multa!
    oricum, indicat este, dupa ce stabilesti dava esti sau nu, eu sper ca nu, sa schimbi anticonceptionalele, bineinteles cu consultarea medicului .
  •  
    • 124 mesaje
    8 Ian 2006, 12:08
    0 0
    Buna,fetelor!
    Ieri dimineata eram asa speriata de ce se poate intampla ca am facut un test de sarcina.Mi-a luat iubitul meu pe cel mai bun si...a iesit asa cum trebuia,ca nu sunt insarcinata!
    Eram asa de usurata,nu pot sa va spun! Si la cateva ore,dupa ce m-am relaxat si eu(ca statusem cu frica in san) mi-a venit si frumusetea de ciclu.
    Offf,probabil ca am fost si sunt in continuare racita...si d'aia sa fi intarziat asa..nu stiu,dar m-a speriat tare!
  •  
    • 124 mesaje
    8 Ian 2006, 12:09
    0 0
    Si va multumesc mult ca ati fost alturi de mine!