hipotiroidie, spasmofilie
-
6 Ian 2006, 18:410 0Am acest diagnostic.De cand am senzatia de nod in git am luat 1\2 euthyrox+CaMg+Vit.D la greu si ma simt la fel.De o luna i-au 75mgEuthyrox+CaMg de 2\zi.Anxietatea ,atacurile de panica si depresia au disparut de cind i-au Serlift si Calmepam.In cat timp o sa dispara spasmul din gat si sufocarea?Ma chinui din'97.Va multumesc!Pupici!
-
7 Ian 2006, 11:50Adauga la tratament vitamina B6. Va ajuta la asimilarea magneziului, care la randul lui ajuta la asimilarea calciului.
Cere la farmacie: Sicovit B6. (produs romanesc, pret rezonabil)
In acelasi timp, trebuie sa lucrezi nitel cu tine insati: in momentele cand apare senzata de nod in gat, pastreaza-ti calmul si dedica-te unei activitati placute, care sa-ti abata atentia de la spasmofilie. (Stiu de la sora-mea ca, daca te concentrezi asupra senzatiei de nod in gat, iti poti provoca singura o criza puternica.) -
7 Ian 2006, 19:03Multumesc mult Donna am sa tin cont de sfaturile tale. Dar eu am permanent aceasta senzatie,nu apare si dispare.Nu inteleg de ce am spasm...,daca este din cauza hipotiroidei?Medicii nu prea te lamuresc!Trebuie sa te informezi singur!