nu reusesc sa raman gravida!

•  
    • 1742 mesaje
    5 Ian 2006, 12:23
    0 0
    Evelor am si eu o intrebare.E posibil sa nu ramai insarcinata daca nu ai orgasm?Eu de obicei nu am orgasm asta sa fie cauza?
  •  
    • 635 mesaje
    5 Ian 2006, 13:24
    0 0
    tot ce e posibil sa spun o prostie dar eu ma gandesc ca poate chiar ajuta ca nu ai orgasm. din cate stiu eu acele contractii ale vaginului/uterului/colului sau mai stiu eu ce, care se declanseaza la orgasm, cred ca sunt menite tocmai pentru ca organismul sa elimine lichidul domnului.

am zis..nu stiu dc e correct ce spun dar oricum important (pentru a ramane gravida) e ca el sa aibe orgasmul si "baietii" lui sa fie multi si rapizi.
  •  
    • 1272 mesaje
    5 Ian 2006, 17:04
    0 0
    orgasmul nu este important pentru a ramane insarcinata. cate cazuri s-au intamplat, chiar din viol sa se ramana insarcinata.
    pentru a ramane insarcinata este important sa fii in perioada ovulatiei, atunci cand unul dintre ovare depune ovulul; sa fii sanatoasa ( exista posib. sa existe ovulatie, dar ovulul sa nu se desprinda), sau probleme hormonale, un hormon in cantitate mai mare sau mai mica decat normal, conteaza si calitatea spermei..dar nu are nimic de a face cu orgasmul!