ce efecte are renuntarea la fumat???
-
4 Ian 2006, 10:050 0as ruga foste fumatoare sa-mi spuna ce efecte au sesizat asupra corpului lor dupa ce au renuntat la acest haios obicei si daca o tigara pe zi reprezinta un pericol real pentru sanatate!va multumesc!
-
4 Ian 2006, 12:03Draga Adina, fiecare cred ca reactioneaza altfel. Eu de ex fumam aprox doua pachete pe zi si m-am lasat dintr-o data. Mi-a trebuit o vointa de fier dar nu m-am lasat. Fumam deja de 8 ani cand m-am hatarat sa ma las. Nimeni nu m-a crezut, dar le-am demonstrat ca se poate. La mine a fost destul de urat, pt. ca dupa doua zile de abstinenta am intrat in sevraj la fel ca si drogatii
. A fost super nasol. Apoi nu mi-a mai fost rau deloc, dar tot timpul simteam nevoia sa mananc dulce, dar m-am abtinut ca daca nu ma ingrasam. Am pus vreo doua kg, dar le-am dat jos. Au trecut deja 3 ani doua luni si 4 zile de cand m-am lasat de fumat
si sunt foarte fericita ca am facut atunci acel pas. Nu am zis niciodata ca nu voi mai fuma niciodata, pt ca nu sti ce iti rezerva viitorul, dar voi incerca sa evit fumatul in continuare.
O tigara pe zi ... dupa una te vei gadi "ce conteaza ca sunt doua", iar mai apoi vei da gata un pachet sau chiar mai mult pe zi. Si un singur "fum" e daunator, mai bine nu fuma deloc. La mine schimbarile s-au vazut si pe ten si la dinti, asa ca mai bine deloc.
Roxi.
-
4 Ian 2006, 12:23roxi are dreptate...fiecare reactioneaza diferit...si depinde fff mult de cata vointa ai si daca intradevar vrei sa te lasi de fumat...la mine a fost ceva de genul asta : vointa+solutie antitabac+autosugestie...si de fiecare data cand vroiam o tigara luam cateva picaturi...m-am tinut tare...pana acum...si sper ca si de acum incolo...
bafta multa -
5 Ian 2006, 12:43Eu fumam un pachet pe zi, de 11 ani. M-am lasat pe 1 ianuarie si nu mi-e rau. Am fost si sunt cam ciufuta, cam plangacioasa, si parca mi-e foame de ceva si nu stiu de ce.
Dar mi-am cumparat adineauri un pandantiv frumos, de aur, drept consolare, din banii de tigari
A inceput sa renteze...