HPV
-
0 0Vara trecuta am avut niste dureri pelvine, motiv pt. care m-am prezentat la medic. Am facut Papanicolau si cultura din secretii vaginale; rezultatul: candidoza si prezenta unor atipii celulare, coilocite. Doctorita mi-a zis ca ar fi vorba de un HPV si am inceput tratamentul cu ovule ce contineau Aciclovir, Metronidazol, Nistatin, Estrogeni, vitaminele E si A. Citind mai multe despre HPV nu am gasit nicaieri ca ar fi sensibil la ACICLOVIR. Dupa trei luni de tratament fac din nou PAPANICOLAU si mi se spune ca a iesit bine, iar pe bilet nu am citit nimic de prezenta coilocitelor, ci doar metaplazie. VA ROG sa-mi spuneti daca pot aparea si in alte afectiuni aceste celule, daca pot disparea asa repede, daca am inceput corect tratamentul, cum pot verifica prin alte metode daca sunt intr-adevar purtatoare eu si prietenul meu). Va mai pot spune ca nu se vede nimic cu ochiul liber, deci nu am veruci, condiloame, nici doctorita nu mi-a spus ca s-ar vedea ceva macroscopic. Acum iau TERGYNAN pentru ca mai am usoare dureri pelvine. VA MULTUMESC si sper sa primesc raspuns si de la un ginecolog.
-
Atata timp cat nu ai descoperit ceva la analize asta inseamna ca nu ai HPV.Trebuie sa ai grija insa sa rezolvi si cu candidoza; nu mai lua antibiotice des, schimba lenjeria sau fierbe-o, poarta lenjerie de bumbac,nu folosi gel de dus intim ci doar ceai de musetel cu galbenele,evita bikinii, evita toaletele publice,trateaza concomitent si prietenul/sotul.HPV nu are legatura cu candidoza, exista cazuri insa cand o pers poate sa aiba si HPV si candidoza .
-
am facut tratamente pentru candidoza: lomexin, diflucan, pimafucin, ketoconazol, stamicin, macmiror complex, o gramada de "an" si "in", teste de glicemie, am intrerupt contraceptivele, l-am tratat si pe prietenul meu, am fiert si am bagat in domestos lenjeria, am mancat iaurt, m-am spalat cu ceaiuri ... si nimic. aceasi problema, veche si deja mai mult decat cronica. nu mi-a iesit niciodata altceva decat candida albicans, uneori mai prezenta alteori mai putin, dar tot acolo.
-
As vrea sa stiu mai multe despre tratamentul naturist pt cresterea imunitatii pt ca am auzit ca HPV poate fi eliminat din organism in 1-2 ani si asta depinde de organismul fiecaruia.Stiti mai multe despre ISOPRINOSINE, cat dureaza un tratament corect,cate pastile se iau pe zi si ce efecte adverse are?
-
Buna!Ai facut antifungigrama sa vezi cu ce trebuie sa iti tratezi Candida?Aveam aceeasi problema ca si tine.Am mers la un lab. unde mi s-a luat secretie din col si mi-au facut Antifungigrama.M-a costat ceva peste 300 mii.Apoi am urmat un trat. cu exact acele medicamente ce imi trebuiau mie,ptr tulpina mea de Candida.Slava D-lui am scapat.Se spune ca mai apare dar nu asa des.Plus ca fc tratamentul 3 luni de zile ,inainte de menstruatie.Chiar dc nu mai ai simptomele,tot faci trat.!!!Tratamentul trebuie sa fie si local(Ovule) dar si ora(Pastile).Sanatate multa!
-
salutare evelor!
Am avut si eu problema cu HPV, dar a fost mai grava si a trebuit sa fac o conizatie...
Si am luat si iau vitamine care cresc imunitatea, caci e singura cale valida pana la ora actuala, prin care se poate elimina sau tine sub frau virusul.Sunt vitaminele care scad productia de radicali liberi(RL
adica vit. A,C,E. Aditional eu iau si Ginseng, capsule.Si mi-a facut bine pentru ca ultimele PAP-tests mi-au iesit amandoua negative.
Succese si sanatate cat cuprinde tuturor.
PS: cica ar iesi un vaccin contra HPV tip 16, 18 si inca unul...anul asta...Sa vedem...Dar iti asigura protectie numai contra acestor tipuri, nu si combinatiilor de virusuri sau a celorlalte.Oricum tipurile din vaccin sunt cele mai periculoase si mai frecvente.