Cum scap de Thricomonas?
-
2 0Buna, fetelor! Ajutati-ma, va rog, cu niste sfaturi. Cum sa scap de o scurgere vaginala urata? Am folosit tantum rosa, septovag, tinctura de galbenele dizolvata in apa. Cu toate am facut spalaturi. Si tot degeaba.La analize mi-a iesit thricomonas. Mai dati-mi si voi niste idei. Ce ati folosit voi si a fost eficient? Multam'!
-
Trichomonas este un protozoar care "adora" locurile umede, cum este vaginul. Pentru a scapa de el, trebuie sa urmezi un tratament de min.10 zile, in paralel cu partenerul tau. Pentru inceput, trebuie sa luati amandoi tinidazol (denumirea comerciala a produsului este Fasigyn), in doua unica de 4 tablete. Aduca, veti inghiti toate acele 4 pastilute din cutie intr-o singura repriza. De preferinta dupa masa de seara. A doua zi, veti incepe un tratament cu MacMirror tablete (3/zi), MacMirror ovule pentru tine (1 seara) si unguent pentru el (il va aplica prin masaj pe gland, daca se poate chiar de 2 ori pe zi).
Asadar, aveti nevoie de 2 cutii de Fasigyn,3 cutii MacMirror tablete (60 tb= 3tb/zi x 10 zile x 2 persoane), o cutie ovule si o cutie unguent. Aceasta e o formula buna pentru eliminarea Trichomonasului, dar mare atentie sa faceti tratamentul complet!Este, din pacate, ceva mai scumpa, deoarece Mac Mirrorul are in compozitie o substanta mai speciala, care combate si Candida. Daca vrei, iti pot recomanda o alta formula de tratament, ceva mai ieftina. Problema acesteia este insa, ca metronidazolul (substanta cea mai utilizata in combaterea Trichomonasului) favorizeaza instalarea Candidei. Asadar poti sa scapi de Trichomonas, dar sa te alegi cu Candida. SUCCES! -
Din proprie si nefericita experienta iti spun ca tratamentul pentru Candida e mult mai complex. In primul rand, fa o fungigrama. In acest mod se va testa sensibilitarea tulpinii de Candida pe care o ai tu, la diverse antimicotice. Nu mai face tratament hazardat, deoarece fiecare organism dezvolta propria tulpina de Candida, iar ceea ce a fost bun pentru altcineva, poate fi ineficient pentru tine.
Asadar, du-te la Centrul Medicover de pe Calea Plevnei (e singurul loc unde stiu ca se face fungigrama) dimineata intre 8-8,30, iar doamna asistenta de la ginecologie iti va recolta proba pentru test. Analiza costa cam 1 milion, iar rezultatul il vei avea in 10 zile.Vei afla atunci, in mod sigur,care iti va fi leacul. Acum, nu mai cheltui bani de pomana pe antimicotice (care sunt scumpe) si nu mai lua altele fara a sti sigur ca sunt eficiente (sunt hepattotoxice puternice). Nu uita ca trebuie tratat si partenerul. Astept vesti sau intrebari. -
Din pacate, candidoza recurenta este un tribut platit vietii agitate pe care o traim. Stresul, imunitatea scazuta, consumul de medicamente, contraceptive orale, cafea, produse zaharoase, un ph vaginal acid, toate acestea contribuie din plin la reinstalarea rapida a candidozei, chiar dupa un tratament "ca la carte".
Trebuie sa existe in Baia Mare un laborator unde poti face o fungigrama. Crede-ma, e primul pas spre vindecare! Odata stabilita sensibilitatea tulpinii tale la anumite antimicotice, vei castiga o batalie!Pana atunci, incearca sa schimbi ph-ul vaginal, prin irigatii vaginale cu ceai concentrat de pelin+galbenele (la 1 l de apa in clocot, pui 4 linguri de amestec si lasi la infuzat), la care adaugi o lingura de bicarbonat de sodiu. Apoi, introduci in vagin o compresa sterila imbibata cu ulei de catina (pe care te sfatuiesc sa-l inghiti zilnic, pentru stimularea imunitatii) sau un supozitor cu propolis. Poarta lenjerie de bumbac si spal-o la 90'. Trateaza-ti partenerul!Astept vesti bune. -
Alessia, iti este foarte greu sa ajungi la Baia Mare? Acolo exista un laborator Synevo, (care efectueaza analizele pentru Medicover). Iti dau adresa si nr. de telefon. Suna-i si intreaba daca fac fungigrama. Asadar, laboratorul se afla in incinta Centrului de diagnostic si tratament Str. Gheorghe Lazar nr. 1-2, iar tel. este 0261 877250. Toate cele bune!