am nevoie de un sfat urgent!

•  
    • 19 mesaje
    1 Ian 2006, 19:32
    0 0
    As dori sa ma sfatuiti in legatura cu diane35.Le iau de 3 luni(tocmai am term folia) din cauza unui ovar polichistic.Doar ca am facut o prostie:am inceput tratamentul din a doua zi de sangerare si am continuat asa,am tinut pauza 7 zile si am inceput folia in a 8-a zi,cum era normal + ca de cateva ori le-am luat nu cum erau numerotate + ca nu le luam la o ora exacta din cauza progr. scolar dar le luam dupa micul dejun.Nu au avut efecte negative,pot spune ca nu m-am ingrasat desi sunt destul de slaba pt cei 16 ani ai mei iar sanii mi-au mai crescut cu toate ca ciclul tot nu este regulat..Si as vrea sa mai stiu ce inseamna prima zi de sangerare pt ca la mine prima oara este mult mai inchis la culoare dupa care este asa cum ar trebui...Daca imi puteti da un sfat cum sa incep noua folie:continui asa sau iau din prima zi de sangerare(care o fi si asta) si continui asa dupa aceea..Multumesc anticipat
  •  
    • 1 mesaje
    1 Ian 2006, 20:59
    0 0
    cel mai bun raspuns sti-l poate da medicul ginecolog si iti recomand sa nu te joci cu aceste pastilute pentru ca e vorba de hormoni (chiar daca intr-o concentratie mica).De asemenea incearca sa nu le uiti ca sa isi faca efectul pe deplin si trebuie luate in ordinea scrisa acolo (in ordinea numerelor). Cred ca poti pune aceste intrebari - in special cea legata de cand sa iei prima pastila - chiar si la telefon medicului care te-a consultat (atata timp cat ai diagnosticul de ovar polichistic). eu personal ma feresc sa iti dau un sfat, asta o poate face doar medicul. Bafta si...da un telefon.
  •  
    • 138 mesaje
    7 Ian 2006, 22:43
    0 0
    Sunt de acord intru totul cu ochi verzi.Bafta!!Ideea e ca nu e deloc bine ce ai facut!!!