ajutor rapid!! inima

•  
    • 225 mesaje
    30 Dec 2005, 17:24
    0 0
    fetelor, ma doare rau de tot inima de vreo 15 minute. nu e durere, e ca un junghi, de nu pot respira. cum ma misc, ma doare si mai tare. ce sa fac sa treaca??
  •  
    • 94 mesaje
    30 Dec 2005, 18:32
    0 0
    nu te speria inima nu doare incearca sa iti ti putin tespiratia timp in care sa faci miscari usoare ale spatelui si sa incerci sa dai drumul usor poate fi o nevralgie.
  •  
    • 94 mesaje
    30 Dec 2005, 18:32
    0 0
    nu te speria inima nu doare incearca sa iti ti putin respiratia timp in care sa faci miscari usoare ale spatelui si sa incerci sa dai drumul usor poate fi o nevralgie.
  •  
    • 23 mesaje
    30 Dec 2005, 21:26
    0 0
    Te sfatuiesc sa iei niste calciu daca ai prin casa sau sa rogi pe cineva sa iti ia, sa bei niste apa cu zahar si sa stai la geam sa respiri adinc. Junghiurile astea sint de la o posibila nevralgie intercostala sau din cauza unei caderi de calciu, poate esti in preajma menstruatiei sau te-ai suparat pentru ceva, esti obosita, pot fi mai multe cauze.
    Iti doresc sanatate si te sfatuiesc sa iti faci un EKG, nu strica sa vezi din ce cauza ai patit asta.
  •  
    • 886 mesaje
    30 Dec 2005, 21:53
    0 0
    da, intr-adevar sunt la menstruatie..dar nu am mai patit-o pana acum. sper sa imi treaca cat mai curand. acum ma doare doar in anumite pozitii. deci nu mor din asta, sa inteleg
  •  
    • 9835 mesaje
    31 Dec 2005, 01:00
    0 0
    Be cool aproape sigur este vorba de un junghi intercostal (o crampa a unui muschiulet, care poate sa fie foarte dureroasa).
  •  
    • 734 mesaje
    1 Ian 2006, 17:05
    0 0
    Chiar daca a trecut, n-ar fi rau sa vezi cum stai cu inima. Asa, preventiv.
  •  
    • 269 mesaje
    3 Ian 2006, 08:51
    0 0
    si eu pateam acelasi lucru(ma intepa inima,in special seara si aveam stari de lesin) pana acum vreo 2 sapt.cand am mers la dr.si mi-a spus ca este din cauza oboselii si a stresului.mi-a prescris magne B6 fiole iar dupa ce magneziu revine la limitele normale trebuie sa iau calciu +vit.D3.acum ma simt mai bine.