anticonceptionale
-
0 0Buna fetelor ,
A mai luat cineva Yasmine ?
Eu acuma am luat prima luna .
Sambata i-au comprimatul nr.21 si dupa aceea fac pauza de 7 zile
Sambata trecuta mi-a venit ciclu ,,sau ma rog am avut sangerari mai abundente vreo doua zile ...dupa aceea nu am mai avut decat putin iar azi iar am abundente .
Nu stiu ce sa fac ???? -
ccar... tu ai inceput sa le iei in prima zi a menstruatiei? ca eu stiu ca asa trebuiesc luate, si nu vad cum de ai ajuns la a 21-una pastila iar tie ti-a venit deja de-o saptamana ??? poate nu am calculat eu bine sau nu am inteles ce ai scris tu...tot ce pot sa-ti spun e ca mie una imi e mult mai bine, adica am sangerari mult mai putine si durerile au disparut cu desavarsire.
citeste si tu prospectul cu atentie si vezi si acolo ce spune daca nu te-ai informat dinainte.
eu iau logest, yasmine sincera sa fiu nu stiu in ce categorie a anticonceptionalelor se incadreaza. -
cum va spuneam, am luat si eu aseara prima pastila. efecte: nu am dormit aproape deloc, m-am trezit pe la 2 noaptea cu o durere de cap insuportabila si acum inca ma doare si imi simt foarte ciudat tot corpul. Ideea e ca nu vreau sa mai iau. Daca intrerup dupa prima pastila, se intampla ceva? Eu sunt acum in a doua zi de ciclu si deja nu mai curge aproape deloc. Mi-e teama sa nu se fi intamplat ceva nasol. E normal totusi?