anticonceptionale

•  
    • 21 mesaje
    29 Dec 2005, 13:55
    0 0
    Buna fetelor ,

A mai luat cineva Yasmine ?
    Eu acuma am luat prima luna .
    Sambata i-au comprimatul nr.21 si dupa aceea fac pauza de 7 zile
    Sambata trecuta mi-a venit ciclu ,,sau ma rog am avut sangerari mai abundente vreo doua zile ...dupa aceea nu am mai avut decat putin iar azi iar am abundente .
    Nu stiu ce sa fac ????
  •  
    • 230 mesaje
    29 Dec 2005, 19:30
    0 0
    ccar... tu ai inceput sa le iei in prima zi a menstruatiei? ca eu stiu ca asa trebuiesc luate, si nu vad cum de ai ajuns la a 21-una pastila iar tie ti-a venit deja de-o saptamana ??? poate nu am calculat eu bine sau nu am inteles ce ai scris tu...tot ce pot sa-ti spun e ca mie una imi e mult mai bine, adica am sangerari mult mai putine si durerile au disparut cu desavarsire.
    citeste si tu prospectul cu atentie si vezi si acolo ce spune daca nu te-ai informat dinainte.
    eu iau logest, yasmine sincera sa fiu nu stiu in ce categorie a anticonceptionalelor se incadreaza.
  •  
    • 886 mesaje
    29 Dec 2005, 20:09
    0 0
    ia vreuna din voi jeanine? mie astea mi le-a recomandat ginecologul, dar nu mi-a facut analize. mi-a zis insa ca sunt microdozate si nu au efecte secundare precum ingrasarea. ce stiti?
  •  
    • 230 mesaje
    29 Dec 2005, 20:48
    0 0
    eu nu m-am ingrasat de la ce iau eu, nu stiu jeanine cum sunt ... e adevarat insa ca iti poate creste pofta de mancare de la pastile! deci ai grija.
  •  
    • 1555 mesaje
    29 Dec 2005, 21:40
    0 0
    salut fetelor! am si eu o intrebare referit. la pilule. Dc nu am reusit sa iau pilula fix in prima zi in care trebuia si am luat'o a 2-a zi se poate spune ca luna e compromisa? trebuie sa ma protejez si in alt mod? merci mult
  •  
    • 230 mesaje
    29 Dec 2005, 22:08
    0 0
    lecsy, trebuie sa scrie in prospect mai mult ca sigur ... din cate tin eu minte din ce am citit ar cam trebui sa ai grija
  •  
    • 886 mesaje
    29 Dec 2005, 22:20
    0 0
    da mai, daca ai luat-o din a doua zi, e nevoie si de metoda contraceptiva suplimentara in primele 7 zile. ai grija, citeste cu atentie prospectul. eu azi am luat prima pilula, deja parca regret, de fapt eu sunt cam prapastioasa, dar vreau sa incerc macar o luna.
  •  
    • 886 mesaje
    30 Dec 2005, 12:05
    0 0
    cum va spuneam, am luat si eu aseara prima pastila. efecte: nu am dormit aproape deloc, m-am trezit pe la 2 noaptea cu o durere de cap insuportabila si acum inca ma doare si imi simt foarte ciudat tot corpul. Ideea e ca nu vreau sa mai iau. Daca intrerup dupa prima pastila, se intampla ceva? Eu sunt acum in a doua zi de ciclu si deja nu mai curge aproape deloc. Mi-e teama sa nu se fi intamplat ceva nasol. E normal totusi?