dureri mai jos de uter:fibrom?
-
29 Dec 2005, 01:240 0am d cativa ani dureri,doctorii mi-au zis ca am chist,am luat tratament dar degeaba,si am auzit de acest fibrom ,.nu mai stiu ce sa fac,am fost la multi doctori.
-
29 Dec 2005, 09:16nu prea inteleg ce vrei sa spui,daca ai avut chist cindva sa inteleg ca acum nu mai este si in schimb exista intr-adevar un fibrom ? asa ceva este f clar la ecografie daca medicul respectiv stie sa citeasca corect, bineinteles.
durerile sub burta pot fi si din cauza unei infectii urinare, pt a depista trebuie sa faci urocultura si luat un antibiotic corespunzator.
sanatate ! -
29 Dec 2005, 17:22am dureri de mai multi ani.in sfarsit,am fst la medic,mi-a zis ca am doua chisturi,am luat tratament,dar nu am mai fost sa vad rezultatul.oricum din cand in cand mai am dureri,ciclul este neregulat si mi-a zis un doctor din Italia ca s-ar putea sa am fibrom.atatea cheltuieli cu doctorii astia incat nici nu ma incred in ceea ce3 spun ei pt. ca am auzit prea multe,
-
30 Dec 2005, 08:19si mie mi s-a spus ca am fibrom la o ecografie, am fost si eu la mai multi medici si am inteles ca daca exista deja un fibrom format ar fi interzise anticonceptionalele, trebuie neaparat sa mergi la un ginecolog bun si sa stii clar daca sint chisturi sau alte probleme, astfel sa se poata trata din timp,ambele pot creste, si cresc enorm de mult intr-un timp f scurt
sanatate ! -
30 Dec 2005, 13:17iti multumesc de informatie,oricum dupa anul nou o iau de la capat.va pup