nodul la san
-
28 Dec 2005, 16:590 0fetelor, ati avut asa ceva? eu am 23 ani, m-a iesit un nodul, am fost la control, mi s-a dat tartament iar in 2 luni a disparut; de vreo 2 zile am observat ca a reaparut. am tot auzit ca la varsta asta de obicei au cauze hormonale, nu sunt chestii grave...ce stiti despre asta?
-
28 Dec 2005, 20:18Sper ca e vorba de un chist, nu un nodul.

Mastoza fibrochistica apare la orice varsta, nu-i o regula clara... (de ex eu am avut la 19-20 de ani, am tratat-o, apoi am facut chisturi din nou acum, la 35). Cunosc multe femei care au copii, dar care au si chisturi - deci nu-i o regula nici asta...
Din cate mi s-a spus, e bine sa nu lasi chisturile in voia lor, ci sa le tratezi de fiecare data cand apar. In general, tratamentul e de lunga durata - deci as zice sa nu neglijezi problema asta, ci sa mergi din nou la medic. -
28 Dec 2005, 20:25da, o sa merg iar la medic dupa sarbatori; sper sa nu nimic grav...ca sunt cam speriata
-
29 Dec 2005, 01:19cum se depisteaza nodul la san si oare ce examen trebuie sa faci si costul acestuia.stie careva?salut fetelor
-
29 Dec 2005, 19:13trebuie sa te cauti tu, stand ori in picioare, ori lungita in pat. de obicei apar si in dreptul axilei; stiu ca persoanelor sunt 35 ani nu este recomandata mamografia, ci ecografia. o sa-mi fac eu dupa sarbatori si mai vorbim atunci!
-
8 Ian 2006, 22:44hello! dupa cum v-am spus anul trecut, am fost sa-mi fac ecografia. am fost la centrul "renasterea", langa policlinica cutitu de argint, unde arata super bine, au aparate f performante iar ecografia costa 300 000. in caz ca este nevoie dupa ecografie, costul unei consultatii este tot de 300 000. la mine s-au dovedit a fi niste mici chisturi care au cauza hormonala. cica nu e grav! numai bine!