sarcina compromisa?
-
0 0Buna,
Va scriu intr-un moment de panica si sper sa ma ajutati cu un sfat sau o vorba buna.am 30 de ani,pana acum am pierdut 2 sarcini.am urmat tot felul de tratamente,analize peste analize.acum sunt insarcinata in doua luni si totul a decurs normal pana luni cand m-am speriat groaznic vazand ca am sangerat putin.am sunat medicul ginecolog care ma internat in spital de urgenta.am urmat un tratament cu gavribinon,duphaston,no-spa.
Ginecologul mi-a facut o ecografie si mi-a spus ca fatul sa desprins pe o suprafata de aprox 10%, sunt sanse sa-l pastrez,dar nu garanteaza nimic. acum sunt acasa insa sunt foarte speriata,merg la baie tot timpul sa vad daca sangerez,sunt agitata si cam pesimista..imi este frica de mor sa nu pierd aceasta sarcina..a-ti trecut prin asa ceva? -
Diana, nici nu vreau sa ma gandesc ce sentimente iti incearca acum sufletul
! Incearca sa te linistesti si sa te gandesti ca va fi bine, stiu ca e usor de zis si foarte greu de facut, dar gandestete ca agitatia si stresul tau ii face rau copilasului. Nu stiu ce sa iti spun sa te faca sa te simti mai bine ... orcum oricine si orice ti-ar spune in momentele astea numai tu poti sa incerci sa-ti ridici moralul. Eu sunt alaturi de tine.
Pupici ... si ai grija de tine!
Roxi. -
si eu am 30 de ani si am un bebic in burta de 14 saptamani!
tu, daca vrei ca bebicul tau sa traiasca trebuie sa te autoimpui, autocontrolezi, sa nu mai fii agitata!
spune-ti tie insusi: trebuie sa fiu calma pentru ca bebicul sa traiasca, cpune-ti singura: copilul meu va trai!
este f important sa nu te agiti. asta face rau sarcinii, si copilul se va naste cu probleme!
roaga-te lui dumnezeu cu lacrimi in ochi si crede ca el te va ajuta. un pasaj din biblie scrie: "voi care suntei oameni si sunteti rai, si totusi dati copiilor vostri ceea ce va cer, dar eu(Dumnezeu)oare nu voi da voua ceea ce cereti".
sunt sigura ca va fi bine cu tine si crede si tu la fel!
te pup si sa auzim numai de bine -
buna
am o prietena care a trecut prin ceea ce trce ti, 31 ani, internata in spital de vreo 2 ori, a avut concediu medical cateva sapt, a trebuit sa stea mai mult in pat, repaos total, inclusiv sexual...
a mers apoi la alti doctori si s-a linistit apoi, e deja in luna a cincea cred, si e ok, acum se simte mult mai bine
iti doresc numai bine si...roaga-te!
o seara buna, sarbatori fericite -
Eu am avut sangerari timp de o luna jumate incepand cu a opta saptamana de sarcina. Nu am aflat nici acum de ce, la ecografie totul parea sa fie ok, placenta era in regula, copilul la fel. Sarcina a decurs bine, acum am aproape 8 luni. Din experienta iti spun ca e bine sa mai consulti un medic, mai precis, sa repeti ecografia. Pupici, ai grija de tine si mai ales, nu te stresa!
-
Fetelor sunt disperata..stiu ca astazi e revelionul si cred ca majoritatea sunteti la saloane de coafura,faceti pregatiri pentru noaptea dintre ani.nu am mai scris aci deoarece am fost iarasi in spital 3 zile,repaos total la pat dupa o sangerare mai abundenta decat prima care sa oprit la fel de brusc dupa cum a venit.medicul meu mi-a facut o ecografie miercuri(chiar in ziua sangerarii)la care nu sa vazut nimic anormal,ba chiar mi-a aratat bataile inimii,ma incurajat,dar nu a putut da un raspuns cert pt cauza sangerarii.de miercuri si pana azi dimineata nu am avut nici o problema,chiar am mancat,am avut pofte,greturi..etc.simptomele specifice,..numai ca ieri am avut o durere groaznica de mijloc iar azi dimineata iar sange...offfffff..acum sa oprit,sangele era rosu clar iar eu am innebunit de frica..medicul meu este plecat,la maternitatea din Ploiesti mi-e frica sa merg,nu stiu peste cine dau.ce sa fac??? de ce sangerez asa la cateva zile fara ca nimeni sa-mi poata spune motivul?daca bebe era bine acum 3 zile,e posibil sa fi patit ceva?
la eco chiar mi sa spus ca placenta nu sa mai desprins deloc,bebe arata ok la 10 saptamani cat am..daca sangerarea apare din nou??? off sunt disperata..sa merg la un eco in Bucuresti?stie cineva unde anume? -
Repaos total in continuare, asta iti trebuie. Daca doctorul ti-a zis ca nu e nimic grav, mai ales ca dupa controlul de miercuri ai stat linistita, inseamna ca trebuie sa ai incredere. Stai cuminte in patutzul tau pana luni si ai sa vezi ca totul va fi bine. Ia si mananca bine zilele astea, hidrateaza-te ca lumea si mai ales, nu te stresa.
Bafta si un Nou An cu bucurii si cu un bebe sanatos!!!