probleme cu foitele chinezesti

•  
    • 1 mesaje
    21 Dec 2005, 13:35
    2 0
    Am imprumutat de la o prietena un pachetel de foite chinezesti(sunt niste folii de 4cm x 6 cm, se pliaza si se introduc in vagin ca metoda de contraceptie).Pachetul contine un teanc de foite,una transparenta ca din celofan, alta dintr-un fel de hartie stravezie si eu,in loc sa o folosesc pe aceea ca din celofan, am folosit-o pe cea din hartie,care are rol de protectie pentru foita contraceptiva.Am folosit 4 pana acum(fara sa stiu).Abia azi mi-am dat seama de prostia pe care am facut-o.Ma intreb ce se poate intampla.. Este nevoie de un consult medical?
  •  
    • 1272 mesaje
    21 Dec 2005, 15:09
    0 0
    trebuie sa te duci la doctor!
    nu neaparat ca este ceva rau, dar se poate intampla ca ele, dupa un anumit timp sa intre in putrefactie, oricum te jeneaza si poate sa-ti creeze probleme, ca si o rana!
    nu folosi foitele ca metoda anticonceptionala! cunosc multe persoane f apropiate care au ramas insarcinate cu aceste foite!
    dar, du-te la doctor! nu te juca pentru ca foile de hartie trebuies eliminate, altfel vei avea probleme! este un corp strain in organism! in mediu umed din interior pot intra in putrefactie si vei avea probleme mai tariu!
    multa sanatate
    angelica
  •  
    • 87 mesaje
    21 Dec 2005, 16:02
    0 0
    si eu am patit asa ceva...si am ramas insarcinata. Stiu de la mai multe persoane ca nu sunt sigure chiar daca le folosesti corect.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    21 Dec 2005, 16:51
    1 0
    Mai fetelor, exista prezervative, care daca sunt folosite corect sunt sigure
    Ce va chinuiti cu alte metode contraceptive?
  •  
    • 269 mesaje
    3 Ian 2006, 08:57
    0 0
    si eu am avut o experienta nu tocmai placuta de la aceste foite.desi le-am introdus pe cele care trebuiau(nu folia protectoare) la mine nu s-au topit.si dupa cca.3 zile mi-au aparut niste scurgeri urat mirositoare.am rezolvat problema cu spalaturi(irigator).de atunci nici sa nu mai aud de ele!
  •  
    • 41 mesaje
    3 Ian 2006, 13:16
    0 0
    eu am patir-o rau cu foitele alea. bineinteles ca nu am introdus fita care trebuia, pentru ca sunt facute in asa fel incat cred ca numai producatorii isi dau seama care este foita si care este foita de protectie...si a putrezit inauntru, si sa vezi probleme dup-aia. noroc ca am luat o pastila de a doua zi, ca altfel sigur as fi ramas insarcinata. eu cunosc personal o persoana care a folosit foarte multi ani foliile chinezesti cametoda contraceptiva, si care nu a ramas insracinata nici macar o data!!!! dar oricum, ca toate metodele contraceptive, depinde de organism. eu prefer pastilele anticonceptionale, care pe langa protectie, mi-au rezolvat o gramada de alte probleme: acnee, ciclu neregulat, dureri insuportabile de ovare...
  •  
    • 130 mesaje
    3 Ian 2006, 22:06
    0 0
    Buna !
    Si eu folosesc pelicule anticonceptionale de aproape 5 ani fara probleme. Important este sa respecti indicatiile de pe plic si dupa...sa te speli cu irigatorul. Eu folosesc adesea septovag si ceai de galbenele.
    Sanatate!