sint disperata!!!

•  
    • 3 mesaje
    21 Dec 2005, 10:58
    0 0
    Sint gravida in 8 sapt.si rezultatele la toxoplasma sint:igG=45,93 si igM=0.66
    Ma poate ajutacineva de specialitate privind interpretarea rezultatelor?Medicul meu ginecolog si infectionistul de aici sint evazivi in sensul ca imi spun ca nu e nici o problema...Va rog mult sint la prima sarcina(am 33 ani)...
    Va multumesc!
  •  
    • 48 mesaje
    21 Dec 2005, 11:17
    0 0
    Si eu am avut toxoplasmoza. Nu mai stiu valorile dar cica erau foarte mari si eram insarcinata in luna a doua. Am facut tratament cu rovamicina, timp de doua saptamini, cite doua pe yi parca, si am un baietel de trei ani sanatos, vioi si fara probleme. Singura problema a fost la nastere, prin cezariana obligatoriu, iar fatul a avut 2000 gr, deci prematur. Au urmat citeva teste obligatorii pentru copil dar nu au existat suspiciuni de nici un fel. Asa ca, mult curaj. Si eu aveam 35 de ani
  •  
    • 3 mesaje
    21 Dec 2005, 18:51
    0 0
    Multumesc pentru raspuns.Eu as dori sa-mi raspunda cineva care poate interpreta REZULTATELE pentru ca medicii de aici habar nu au care sint valorile.Am vazut ca in cazul IgM ,pe alte topicuri se ia o valoare de referinta 6.Analizele mele au valoarea de referinta 0,65 si mie mi-a iesit 0,66.E de speriat sau e o greseala?