ajutor
-
19 Dec 2005, 17:120 0Sunt Adriana,um f nou membru si va rog sa aveti rabdare cu mine.As vrea sa discut despre uter fibromatos hemoragic.
Sunt sigura ca s-a mai discutat despre acest subiect dar ma descurc mai greu sa caut in arhiva ???.
Am fost diagnosticata cu aceasta boala in urma pierderii unei sarcini in luna a treia. A fost cumplit si acum mai probleme. Daca acceptati sa discutam va multumesc. -
19 Dec 2005, 17:44Ce tratament ai urmat?Ce zice medicul?Nu prea stiu multe despre boala dar ma informez.ai rabdare si fi tare!E greu sa pierzi o sarcina mai ales cand o doresti.Sanatate si pe curand!
-
30 Dec 2005, 10:19am auzit ca se poate duce o sarcina la capat chiar si cu uter fibromatos, dar probabil trebuie facut un tratament inainte, si eu am uter fibromatos si marit, iau Orgametril si SPER sa scap fara operatie
trebuie sa te tratezi din timp si corect, se pare ca anticonceptionalele nu sint benefice in cazul in care exista deja uter fibromatos, la mine dupa 3 luni de Marvellon (anticoncept.) a crescut uterul aproape dublu fata de normal
Sanatate deplina !