tratament pt pungile de sub ochi
-
0 0Buna fetelor, sint noua in clubul vostru si am decis sa ma inscriu dupa ce am citit mai multe subiecte dezbatute in forum.Am vazut ca sinteti f dragute si v-as multumi daca mi-ati da si mie o solutie la problema mea.In urma cu 3 ani, am facut o infectie la ochi( de la aerul conditionat, mi-a spus medicul).Am tratat-o si a trecut, dar de-atunci am ramas cu inesteticele pungi sub ochi.Oftalmologul mi-a spus ca nu mai are legatura cu acea infectie.Sint zile cind dispar, dar acele zile sint putine, am icercat tot felul de cosmetice(contur ochi)si comprese cu ceaiuri dar rezultatele au fost de moment.Stie cineva un remediu???? Va rog mult..va multumesc anticipat.Pupici.
-
Mananci sarat?incearca cateva zile sa reduci pe cat posibil sarea din alimente sa vezi ec se intampla...alta varianta ar fi ca in fiecare seara sa iti faci un masaj in jurul ochilor si cu apasari pe acele "pungi"...cremele nu au nici un efect,nu pot reduce pungile...de mutl ori daca nu e oboseala de vina au cauze interne.
-
nu pot spune ca maninc prea sarat, cred ca in limite normale, dar sa elimin sarea nu m-am gindit,alte probleme nu am sint ca anlizele la zi, de-asta nu inteleg de unde ,,bagajul'' asta.O sa incerc cum spui tu sa elimin sarea, cit despre masaje, au devenit un reflex...Mersi mult Symlove...te pupik!
-
Pungile sub ochi (umflaturile) apar din cauza unei afectiuni renale.
Deci: faci matale niste analize, descoperi cum stai cu rinichii, rezolvi problema si scapi si de pungi cu ocazia asta.
Posibil ca boala renala sa nu fie inca manifesta, caz in care iti recomand calduros sa mergi la un cabinet de electropunctura, unde ti se va spune cu precizie despre existenta unei boli in stare latenta. (Daca ti se pare o alternativa viabila, e suficient sa-mi spui si iti voi trimite un mesaj privat cu detalii despre un asemenea cabinet. Eu una am fost acolo acum 2 luni si vreau sa zic ca am fost uimita sa constat CAT DE USOR, PRECIS si NEINVAZIV se pot face investigatii medicale extrem de amanuntite. In alte tari, metoda asta castiga deja teren in fata analizelor de rutina.) -
Multumesc donna.N-am apelat niciodata la serviciile unui astfel de cabinet,defapt la merg la medic doar o data pe an pt vizite med. anuale(pina nu de mult aveam o sanatate de invidiat, dar incepe sa dea rateuri) asa ca nu prea am cunostinte despre lumea medicala.Adresa mea de e-mail este:sagittario1313@yahoo.com si daca ai timp mi-ar face placere sa-mi dai citeva informatii despre acest gen de cabinete.Pina una alta am inceput sa maninc fara sare,cum spunea Symlove pote ajuta.Pe curind...si va multumesc