Sa fie de la pilule?
-
16 Dec 2005, 12:320 0Am citit destule informatii pe net, insa am nevoie de o parere "in plus". Am inceput sa iau Logest din 5 decembrie, prima zi a menstuatiei, insa de atunci nu s-a oprit sangerarea. Si dupa 12 zile, tot mai sunt cateva picaturi. Ce credeti, e posibil ca anticonceptionalele sa produca acest "efect"? In rest, nu sunt probleme majore, insa nu inteleg de ce se prelungeste atat de mult menstruatia! VA mai spun ca e prima data in viata cand iau pilule, si le-am luat in urma recomandarii medicului, dupa analize, investigatii, etc.
Va multumesc pentru orice parere! -
16 Dec 2005, 13:22Da, de la ele se poate sa ai sangerarea. Nu scrie nimic pe prospect despre asta? De obicei scrie despre perioada de acomodare si posibilele reactii care apar. Am fost in aceeasi situatie, am mers la medic si a zis sa nu le intrerup, sa iau in continuare si daca problema se pastreaza la a doua folie sa intrerup si sa merg iar la el. La a doua folie nu a mai fost nici o problema. Mergi totusi la medic, fiindca sfaturile de aici sunt experiente personale, care nu ti se potrivesc neaparat. Succes!
-
16 Dec 2005, 14:42Va multumesc pentru raspunsuri, din cate am inteles eu de la medic, a spus ca pot aparea sangerari intre doua menstruatii, nu insa sa se prelungeasca prima. Posibil ca aceasta sa fie perioada de acomodare a organismului cu pilulele, scrie faptul ca e posibil un numar de cateva saptamani sa fie nevoie de acomodare. Ma gandesc acum la faptul ca as putea ramane insarcinata, desi le-am luat in fiecare zi.
Recunosc, nu am resuit sa renunt la fumat asa cum mi-am propus, insa nu cred sa fie din aceasta cauza. Astept sa vad in continuare cum reactioneaza organismul. Da, de intrerupt am inteles ca nu e bine, insa daca apar probleme e mai bine sa le schimb, nu?
O zi buna in continuare tutror !