rana pe col uterin
-
15 Dec 2005, 14:530 0Buna fetelor!Am si eu o problema...am fost la ginecolog si doctorita mi-a spus ca am rana pe col...si ca daca nu se rezolva prin tratament trebuie sa ma cauterizeze. Mi-a data ovule:GYNOZOL si unguent CLOTRIMAZOL.Ce inseamana acea cauterizare si cum afecteaza ea posibilitatea de a avea copii?Stie cineva mai multe detalii?Vreun tratament naturist?
Astept raspunsul vostru!
Mari -
15 Dec 2005, 22:03buna,uite am vazut msj tau si m-am gandit sa-ti rasp pt ca sa nu-ti mai faci griji.Si eu am avut rana pe col dar am vindecat-o prin cauterizare.Nu trebuie sa-ti fie frica pt ca nu e dureros, o sa-ti faca anestezie locala si nu simti nimic.Cel mai important e sa o tratezi si sa nu o lasi pt ca o sa-ti afecteze si sanatatea(poti face cancer uterin daca nu o tratezi) si viata sexuala.
Eu m-am tratat la medicover la o doctorita f. de treaba si cunoscuta. Multa sanatate si dute fara frica pt ca merita !! -
16 Dec 2005, 08:05buna, si eu am avut o cauterizare acum 13 ani, am fost la inceputul vietii sexuale, fara nasteri sau avorturi, intr-adevar nu e ceva f dureros, doar ca dupa cauterizare se scurge de acolo un lichid incolor, ca apa, numai cu miros de ars, 1 zi sau poate mai putin, mie mi s-a spus ca nu am voie sa fac spalaturi vaginale sau act sexual, sau chiar control ginecologic timp de 6 saptamini
in timpul cauterizarii se simte asa un miros de ars, dar nu te speria nu e ceva neobisnuit
am auzit cazuri care au trecut cu tratament, dar probabil depinde si de marimea acelei rani
sanatate si curaj !