lovitura la cap

•  
    • 248 mesaje
    15 Dec 2005, 14:00
    0 0
    Fetelor, dati-mi si mie va rog un sfat. Azi dimineata am cazut pe trepte la metrou (mi-a alunecat piciorul, plus ca nu vedeam bine pentru ca ochelarii erau aburiti ca venisem de afara), m-am dus in jos vreo 5 trepte si m-am lovit cu capul de un stalp de marmura de pe margine, de s-a si auzit impactul. Nu mi-am pierdut cunostinta, m-am sculat imediat in picioare si am plecat, ce-i drept foarte ametita. Acum am stare de somnolenta si sunt obosita, dar nu ma doare capul intr-un anumit loc, ca la un cucui, ci doar fruntea putin.
    Nu stiu ce sa fac, sau ce sa iau ca sa preintampin ceva mai rau...sa stau doar sa ma odihnesc si sa vad cum ma simt zilele urmatoare?
  •  
    • 2039 mesaje
    15 Dec 2005, 14:30
    0 0
    Nu scumpa, nu mai sta deloc si fugi la doctor imediat! Cu loviturile la cap nu e de glumit, sa stii! E foarte posibil sa nu fie nimic grav (mai ales ca nu ti-ai pierdut cunostinta), dar e mai bine sa iti spuna chestia asta un doctor care se pricepe decat cineva de pe forum!

Nu vreau sa te sperii, dar chiar saptamana trecuta, un vecin a cazut si s-a lovit la cap.A doua zi a inceput sa se simta rau, a fost la spital si i-au gasit un cheag de sange! Asa ca decat sa te trezesti (Domane fereste!) mai tarziu ca ai avut ceva si nu ai tratat cand trebuia...
    Multa sanatate iti doresc!
  •  
    • 9835 mesaje
    15 Dec 2005, 14:30
    0 0
    leo, ar trebui sa mergi la spital, la camera de garda, si sa povestesti ceea ce ti s-a intamplat.

cu loviturile la cap nu este de glumit!

mai demult, mi s-a facut rau si am lesinat. am cazut si m-am lovit la cap. colegii m-au dus la spital, unde am fost internata pt 10 zile, rastimp in care mi s-au facut tot felul de investigatii (analiza lichidului cefalorahidian, radiografie craniana, electroencefalograma etc) si am stat sub supraveghere si o anumita medicatie.

(la mine, starea de soc s-a manifestat tot prin somnolenta si, in plus, greata)

problema, in cazul loviturilor la cap, este ca nu iti poti da seama singura daca socul loviturii nu cumva a creat leziuni craniene interne care pot avea efecte teribile daca nu-s depistate si tratate la timp.

parerea mea este sa nu iti asumi un astfel de risc, ci sa te duci cat mai degraba la spital - chiar daca se va constata ca nu exista nici un motiv de ingrijorare, macar te asiguri ca totul va fi bine.

hai, mobilizeaza-te, cheama un taxi si rezolva problema asta, ca sa stai si tu linistita de sarbatori

multa sanatate!
  •  
    • 1928 mesaje
    15 Dec 2005, 23:16
    0 0
    dupa loviturile la cap trebuesc luate anticoagulante, pe moment nu te simti rau, dar risaca sa formeze cheaguri pana a doua zi si risti chiar sa mori.
  •  
    • 248 mesaje
    16 Dec 2005, 15:44
    0 0
    Fetelor, merci pt. sfaturi. Am fost azi dimineata la Sp. Municipal la camera de garda, mi-a verificat acolo echilibrul (din cate mi-am dat eu seama) si am facut radiografie craniana. La radiografie mi-a spus ca e in regula, mi-a zis ca pot sta linistita, doar daca apar tulburari de genul ameteli mari sau varsaturi, sa vin iar la control la neurologie. Eu am luat ieri 2 aspirine, stiind ca sunt anticoagulante, dar azi dr. de la garda mi-a zis ca nu am facut bine si sa nu mai iau, ca poate mari sangerarile, sa iau alt calmant daca ma mai doare cumva capul. Cam asta, sper sa fie bine in continuare si sa nu apara nimic rau.
  •  
    • 9835 mesaje
    16 Dec 2005, 18:45
    0 0
    Bravo! Se vede treaba ca esti tare de cap, nu ca mine!

Multa sanatate si... alta data opreste-te o jumatate de minut ca sa stergi ochelarii. Merita!
  •  
    • 175 mesaje
    17 Dec 2005, 09:44
    0 0
    Multa sanatate,Cris!! Pupici