mi-e teama sa nu-mi pierd bebe-ul :(...
-
15 Dec 2005, 10:420 0dragele mele Eve,
vin si eu la voi cu rugamintea de a-mi da un sfat - doua.
am 37 ani si pe 12 noiembrie m-am casatorit.
problema mea este ca am impresia ca am ramas insarcinata (ceea ce n-ar fi rau, totusi) ..... ne dorim tare mult un bebe, dar.... eu tare am impresia ca am o infectie urinara.... si mi-e teama sa nu afecteze in vreun fel (negativ) sarcina, daca aceasta exista ....
am un serviciu care ma tine tare ocupata si sunt si destul de stresata in ultima vreme.... de aceea nu am avut timp sa ma duc la doctor si sa-mi fac analizele, asa cum mi-am planificat.
nici nu stiu unde, la cine sa ma duc sa ma linisteasca si sa imi spuna ce sa fac...
nici cuvintele nu mi le gasesc... -
15 Dec 2005, 11:22Draga mea, nu te speria asa de tare, pt. ca se intampla destul de des ca o gravida sa faca infectie urinara, si asta nu inseamna ca vei pierde sarcina. Oricum, fa-ti timp si du-te la medic pt. ca trebuie neaparat tratata aceasta infectie ori ca esti ori ca nu esti insarcinata, sti si tu ca o infectiea este intotdeauna daunatoare pt. organism. E mai importanta sanatatea ta decat orice altceva, asa ca ... da fuguta la doctor
.
Pa!
Roxi. -
15 Dec 2005, 11:49Roxi,
iti multumesc din suflet pentru raspuns. fii convinsa ca dau fugutza la doctor si imi voi face toate analizele, asa cum mi-am planuit de mult, de altfel (timpul ma omoara, insa!).
iti doresc din tot sufletul numai bine si Sarbatori fericite!
Vio -
15 Dec 2005, 13:44Cu siguranta trebuie sa mergi la doctor pt infectia urinara. Si fa-ti si un test de sarcina ca sa vezi daca ai un bebe in burtica sau nu
Succes