Carisolv

•  
    • 411 mesaje
    15 Dec 2005, 09:50
    0 0
    Buna, fetelor. Spuneti-mi si mie daca ati fost vreuna dintre voi tratate/curatzat carii la dentist cu carisolv? E eficient, isi merita banii? Inlatura toata caria sau e nevoie si de freza? Eu ma duc vineri si doctora mi-a promis ca face tot ce poate sa imi inlature caria numai cu Carisolv (fara freza). Daca a fost careva tratata asa va rog sa imi spuneti cum este? in special vreau sa stiu daca e destul de eficient astfel incat sa scap de freza.
  •  
    • 411 mesaje
    16 Dec 2005, 11:05
    0 0
    fetelor voua nu va e frica de loc la dentist? Azi am programare la 5 si un pic si mi-e frica de mor.
    Mai am o mesea "tratata", scos nervul care s-a nimicit singura complet deci e doar radacina exact langa asta care vreau sa mi-o trateze azi, si ma gandesc cu groaza ca metodele lor de pana acum au fost proaste. Carisolv e o sansa ca nu ia mai mut decat caria. O sa va pozestesc daca am scapat de scos nervul sau nu si cum e Carisolvul daca il va putea folosi si la mine (daca nu-mi scoate nervul). Maseaua nu ma doare continuu, imi da impulsuri usoare din cand in cand.
  •  
    • 163 mesaje
    16 Dec 2005, 13:13
    0 0
    Mult curaj si multa sanatate!
    Daca nu e cu freza, eu spun ca nu ai de sa te temi.
    La stomato, mie mi-e frica sa nu greseasca ceva cu freza aia, sa sape mai mult decat e cazul, sau sa scoata nervul aiurea.
    Sa ne spui cat a costat tratamentul si cum a decurs. Si adresa cabinetului
  •  
    • 175 mesaje
    16 Dec 2005, 13:17
    0 0
    nu tre sa iti fie frica ,caci acum toate cabinetele sunt" dotate" in asa fel, incat tu sa nu simti nici o durere sau cel mult una suportabila.Cu cat stai mai crispata, cu atat te doare mai rau ,e psihic.Eu una cand ma duc, ma gandesc la cu totul altceva ,la lucruri ff placute si e mult mai bine .Fii optimista!! Bafta..
  •  
    • 411 mesaje
    16 Dec 2005, 13:31
    0 0
    Merci fetelor de incurajari. Sunt varza, mi-e teama sa nu imi scoata nervul ca in cz asta adio Carisolv si vad doar freza aia infernala. Si nu numai o data ca te cheama de mai multe ori. Sa vedem poate scap nu ma doare dar simt un disconfort permanent la masea; e cariata prin 3 locuri. Va anunt eu. Cabinetul se numaste german dentist e intre TV si Charles de Gol, linia lui 335, 330, 131 etc. Mai e un cabinet in Unirea, nu stiu exact unde.
  •  
    • 411 mesaje
    19 Dec 2005, 12:47
    0 0
    nu e nici o noutate in ale stomatologiei in romania. Nu au voie sa folosesca carisolv decat pt copii. Asa ca, la freza. Aveam o cariuta mica acum am ditamai maseaua facuta din subst din aia alba, zici ca e falsa nu pot sa mananc ca lumea, nu ma obisnuiesc cu ea.
    In europa se foloseste in tarile civilizate si mai nou inclusiv in India. In America freza e inlocuita cu heal ozone si laser de 2 mm.
  •  
    • 411 mesaje
    19 Dec 2005, 12:48
    0 0
    si nu ajunsese la nerv,deci nu era asa complicat, dar deja o simt ca o masea falsa parca ar fi implant!