Bubite in cap.....
-
14 Dec 2005, 08:230 2Fetelor am nevoie de ajutor, de curand am renuntat la samponul pe care il foloseam si m-am intors la Elmiplant cu extract de galbenele, dupa 3 folosiri m-am trezit cu niste bubite in cap care ma mananca ingrozitor....ce sa fac? cu ce sa ma spal, oricum Elmiplantul il arunc la cos...va rog sa ma ajutati, stie vreuna vreo metoda naturista? ce sa fac ca sa nu ma mai manance capul asa tare, imi vine sa ma scarpin pana da sangele si tot capul am numai umflaturi mici, bubite mici......Am nevoie de un sfat, va rog......
-
14 Dec 2005, 12:39Eu nu stiu de ce ai renuntat la samponul tau?Poate ca ai folosit acelasi sampon prea multa vreme,pielea capului s-a obisnuit, si acum nu i-a convenit schimbarea.Oricum,zic c nu ai de ce iti face griji,probabil ca va trece in scurt timp si daca te vei te vei spala iar cu ce ti s-a obisnuit podoaba ta capilara.pupici
-
15 Dec 2005, 00:54Inceteaza sa mai stai cu unghiutzele pe ele si da mai bine fuga la dermatolog. Bafta!
-
15 Dec 2005, 08:06E posibil sa fi facut o alergie la ceva din compozitia samponului aluia. Exista o solutie"Dermapin",produsa de Institutul apicol,care este nemaipomenita.Are si alcool in compozitie si le usuca.
-
15 Dec 2005, 12:13multumesc fetelor de mesaje dar la dermatolog doar dupa sarbataori daca ma voi putea duce caci nu pot lipsi nici jumatate de oar de la servici, e multa treaba cu sfarsitul asta de an....
ioneasca unde se gaseste solutia spusa de tine si chaiar pot sa o dau pe cap?