Informatii Jeanine

•  
    • 8 mesaje
    13 Dec 2005, 16:33
    0 0
    Imi poate spune cineva mai multe lucruri despre contraceptivul oral Jeanine de la Schering? As dori sa aflu experiente proprii deoarece doctorul care mi le-a recomandat nu mi-a spus prea multe...daca sunt mai bune sau mai rele decat celelalte iar eu n-am auzit pana acum pe nimeni sa ia Jeanine. Multumesc
  •  
    • 31 mesaje
    13 Dec 2005, 23:58
    0 0
    Aceste pilule se caracterizează prin siguranţa contraceptivă (99 la sută pe care o conferă, controlul foarte bun al ciclului menstrual şi incidenţa redusă a efectelor adverse. În plus, ele acţionează eficient şi asupra problemelor cosmetice, care stau la baza producerii excesive de grăsime la nivelul tenului şi părului. Dar ameliorarea acneei, diminuarea descuamării părului sau a îngrăşării acestuia pot fi observate de-abia la cel de-al treilea ciclu de utilizare a produsului. O cutie de anticoncepţionale Jeanine conţine 21 de drajeuri şi costă 335.000 lei; poate fi achiziţionată de la distribuitorii companiei Schering şi din centrele de planing familial, după o prealabilă consultaţie de specialitate.Nu influenteaza libidoul.Folosesc Jeanine de doi ani,nu am avut probleme,sint multumita.
  •  
    • 8 mesaje
    14 Dec 2005, 11:08
    0 0
    Dar cu durerile de sani? Tu te-ai "lovit " de asta?