Eternele probleme ginecologice
-
0 0Eu am luat postinor in vara;am luat de doua ori intr-o luna...Stiu..maaaare greseala.Nu stiu daca din cauza lui,dar de atunci sunt mai tot timpul racita si bolnava -am BIP:ciuperci,anexita,chist si in plus si o apendicita- si ma simt foarte nervoasa si fara chef de viata fata de cum eram odinioara.In plus iau si anticonceptionale Exlutol,care contin progesteron,dar cum am si mastodinie ar trebui sa-mi faca bine.Cum am ajuns sa am mastidinie la sani?
Datorita Mercilonului care contine muuuult estrogen,dar nici nu l-am luat de capul meu,ci la sfatul medicului(poate daca imi facea si niste analize mi-ar fi dat ceva care sa se potriveasca perfect pt organismul meu).
Si nu stiu ce sa fac cu ciuperca asta -in zona genitala- care mi-a revenit dupa nici o saptamana de la tratament.Am inteles ca poate aparea si pe sistem nervos sau daca ai sistemul imunitar slabit.E adevarat?
Stiti vreun remediu natural sau mai putin natural de vindecare?Eu personal m-am saturat de medici......sau macar daca stiti un medic ginecolog buuuuuuun care sa-mi faca toate testele si fara sa-mi dea tratamentul 'la ochi'.
Un tratament 'babesc' ca sa zic asa pt ciuperca ar fi cu pelin.De exp pui intr-o oala de 6 litri de apa o cutie de pelin(sau 6 linguri la litru).Pui pe foc,apoi lasi sa fiarba apa cu pelin la foc mic pana ce scade la jumate.Deci la final ramai cu 3 litri..si te speli itravaginal cu un litru pe zi -sa fie caldut,nu fierbinte- .Ceaiul de pelin il tii la frigider.Eu fac asta si mi-e mai bine in sensul ca nu ma mai jeneaza,dar nu cred ca asa si dispare..
Cam atat avum de spus,va pup si aveti grija de sanatatea voastra.Astept sa-mi raspundeti.. -
da, nu e de jucat cu hormonii!
iti deregleaza tot organismul!
cu ciuperca.. trebuie sa ai grija, pentru ca partenerul trebuie sa foloseasca si el ceva, ca asa se transmite mereu de la el la tine..si nu mai scapi!
spalaturile vaginale sunt f importante, si de asemenea exista la farmacii creme sau solutii care contin antibiotic si distrug bacteriile. sigur ca dispar!
e recomandat si bicarbonatul, spalaturi cu bicarbonat!
probabil ai probleme cu sistemul imun din moment ce spui ca atatea infectii si complicatii ai!
si eu am pb cu sistemul imunitar, din pacate pentru asta nu exista tratament, si nu se cunosc cauzele.
am inteles ca polidinul, intareste sistemul imunitar.
multa sanatate