Ulcior la ochi

•  
    RLC
    • 34 mesaje
    13 Dec 2005, 12:30
    1 0
    Spuneti-mi va rog, daca stiti cateva metode de a scapa de ulciorul de la ochi. Este prima data cand imi apare si dupa aspect eu cred ca e ulcior. Nu este umflat f tare dar e rosu
    O zi buna va doresc!
  •  
    • 143 mesaje
    13 Dec 2005, 15:25
    0 0
    Cand eram mai mica, am avut timp de un an la un moment dat o mare problema cu urcioarele. Abia imi trecea unul ca imi si aparea altul. M-am chinuit ingrozitor cu antibiotice si toate alea pana in clipa in care cineva i-a spus mamei sa-mi puna pe urciorul care da semne sa se formeze un pic de suc de la o frunza de aloe. Imediat urciorul dadea inapoi si incet au incetat sa imi mai apara.
    Asa ca, cauta la cineva o planta de aloe care sa nu fie mai tanara de trei ani, rupe o frunza (ai sa vezi ca e f carnoasa si lasa un suc de consistenta gelului) si aplica pe locul cu pricina. Fa asta chiar de mai multe ori (mai multe seri la rand).
  •  
    • 1272 mesaje
    13 Dec 2005, 17:01
    0 0
    si eu am avut probleme cu ulcioarele! cand eram in liceu!
    exista o crema, unguent care contine antibiotic si dispar!
    stiu ca dca i-ti apare odata, apar dupa aceea f multe
  •  
    • 421 mesaje
    13 Dec 2005, 18:52
    1 0
    cEAI DE ALBASTRELE! iTI FACI INTR-UN IBRIC SI PUI COMPRESE ASA TOATA ZIUA...
    Asa am avut eu acum cateva luni si ma tot chinuiam cu fel si fel..pana cand am intrebat-o pe mama la telefon si mi-a zis sa fac asa.

P.s: maica-mea e f. interesata de metodele naturistea..chiar a scapat de un fibrom de 7 cm cu ajutorul metodelor naturiste.
  •  
    RLC
    • 34 mesaje
    14 Dec 2005, 07:52
    0 1
    Multumesc de sfat fetelor!