TOT despre pastile?
-
9 Dec 2005, 08:430 0Fetelor ,stiu ca poate par cam paranoica dar trebuie sa ma lamuresc...Stiu ca sunt anumite cazuri in care efectul contraceptiv isi pierde eficienta..As vrea sa stiu daca acesta este unul dintre ele:
Am luat pastila aseara la 11 jumate si azi pe la 8 m-am trezit stricata la stomac si cu diaree...
Deci ,daca fac diaree isi pierde efectul?Trebuie sa fol 7 zile metode suplimentare?
Astept raspunsul vostru!Pupi -
9 Dec 2005, 09:04Da, cel mai bine ar fi sa folosesti si alte metode contraceptive.
Pe prospectul pastilelor scrie ca ele isi diminueaza efectul in caz de diaree sau voma. -
9 Dec 2005, 09:30La mine scrie ca de la voma sau antibiotice ..nu mentioneaza nimik de diaree..ufff..asta mai imi trebuia acum..toate in capu meu!!!
Oricum pentru siguranta maxima asa voi face!
Merci! -
9 Dec 2005, 16:17trebuie sa folosesti protectie extra timp de 7 zile, pt ca efectul pastilei s'a dus; asta stiu sigur, succes!
-
7 Ian 2006, 23:04Eu stiu ca
aca ai diaree dupa 4 ore de la administrarea pilulei nu ai probleme,dar si eu ma protejez daca am diaree...eu am avut acum dar sunt in pauza de 7 zile si nu-mi fac probleme...oricum trebuie sa ma duc la doctor peste o saptamana si o sa-l intreb.O sa spun si aici pe forum sa fii sigura.Te pupik ai grija.Mai bine foloseste si un prezervativ,dar macar sa nu ejaculeze in tine...